Ροζ… διαμέρισμα στο κέντρο του Βόλου φαίνεται να έχει αναστατώσει τους τελευταίους δύο με τρεις μήνες, εν μέσω μάλιστα καραντίνας, τους ενοίκους ολόκληρης πολυκατοικίας. Πρόκειται για διαμέρισμα, που νοικιάζεται μέσω γνωστής πλατφόρμας, το οποίο φαίνεται να έχει μετατραπεί σε «εφιάλτη» για τους οικογενειάρχες που διαμένουν στην ίδια πολυκατοικία.

Σύμφωνα με καταγγελίες ενοίκων, που απευθύνθηκαν στην εφημερίδα «Ταχυδρόμος» του Βόλου, το διαμέρισμα ενοικιάζεται κατά καιρούς για να φιλοξενεί γυναίκες που προσφέρουν ερωτική συντροφιά. Στην πολυκατοικία υπάρχει κινητικότητα πελατών όλες τις ώρες της ημέρας, ακόμη και τις αντίστοιχες κοινής ησυχίας.

Αρχικά οι ένοικοι δεν είχαν αντιληφθεί τι γινόταν στο διαμέρισμα της πολυκατοικίας. Έβλεπαν κόσμο να μπαίνει και να βγαίνει, αλλά το μυαλό τους δεν πήγαινε εκεί. Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται όταν πελάτης χτύπησε λάθος κουδούνι και ζήτησε προσωπικές υπηρεσίες από ανυποψίαστο ένοικο, αναφέρει το lamiareport.gr. Η κίνηση άρχισε να αυξάνεται. Εν μέσω πανδημίας, σχηματίστηκε ακόμη και ουρά (!) έξω από την πολυκατοικία από πελάτες. Σύμφωνα με ιδιοκτήτες διαμερισμάτων, καθημερινά στην πολυκατοικία μπαινοβγαίνουν περισσότερα από 20 άγνωστα άτομα. Στην είσοδο κυκλοφορεί ακόμη και… σωματοφύλακας, προκειμένου να ανοίγει την πόρτα σε πελάτες των κοριτσιών και να τους οδηγεί στο σωστό διαμέρισμα. Ένοικοι επίσης αναφέρουν κι άλλους τρόπους με τους οποίους οι ενοικιαστές του διαμερίσματος ειδοποιούν κάθε φορά τους ενδιαφερόμενους αν υπάρχει… διαθεσιμότητα. «Κρεμούν από το μπαλκόνι κόκκινο σχοινί όταν υπάρχει άλλος πελάτης και πράσινο όταν το διαμέρισμα είναι ελεύθερο», λένε.