Mπορεί οι φήμες να οργιάζουν ότι ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος θα συναντηθεί με τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου, Κάρολο, όμως σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του parapolitika.gr και από πηγές της πρώην βασιλικής οικογένειας, δεν θα πραγματοποιηθεί τέτοια συνάντηση. Ούτε επίσημη, ούτε πολύ περισσότερο ανεπίσημη.

Και ο λόγος είναι απλός. Εξαιτίας της πανδημίας κρίθηκε πιο συνετό να μην υπάρξει συνάντηση. Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, παρότι έχει πολύ καλές σχέσεις και είναι πολύ κοντά με τον Κάρολο, επέλεξε αυτή τη φορά να μην γίνει συνάντηση στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του Κάρολου και της Καμίλα στην Αθήνα.

Τόσο ο Κωνσταντίνος, όσο και η σύζυγός του Άννα Μαρία έχουν κάνει τα εμβόλια, όμως επειδή λόγω ηλικίας ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, θεωρήθηκε ότι είναι καλύτερο αυτή τη φορά να μην υπάρξει συνάντηση. Οι δυο πλευρές προσδοκούν ότι αυτό θα συμβεί στο άμεσο μέλλον και όταν θα έχει ξεπεραστεί η πανδημία. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος είναι δεύτερος ξάδερφος με τον πρίγκιπα Κάρολο. Ο εγγονός του τέως, Αλέξιος έχει νονό τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, πρωτότοκο γιο του Καρόλου και της Νταϊάνα.

Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι το πρώην βασιλικό ζεύγος ζει μόνιμα στο Πόρτο Χέλι.