Δεν είχε το θεό του δημοτικός υπάλληλος της Χαλκίδας που βγήκε προς άγραν ερωτικού συντρόφου, μοιράζοντας 50άρικα δίπλα από το αστυνομικό μέγαρο της πόλης. Για την υπόθεση έχει ήδη διαταχτεί ΕΔΕ από τη δήμαρχο Χαλκιδέων Έλενα Βάκα.

Το πρωτοφανές περιστατικό έφερε στο φως της δημοσιότητας η τοπική ιστοσελίδα eviathema.gr, σύμφωνα με την οποία ο υπάλληλος του Δήμου Χαλκιδέων, οδηγώντας μάλιστα υπηρεσιακό όχημα του δήμου, προσπάθησε να «ψαρέψει» το μεσημέρι της Τρίτης ερωτικό σύντροφο με δόλωμα 50 ευρώ που προσέφερε σε φοιτητή. Μάλιστα, δεν δίστασε να κάνει το αλισβερίσι του κοντά στο μέγαρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας.

Ο υπάλληλος παρενόχλησε με αισχρό τρόπο τον Χαλκιδέο φοιτητή που περπατούσε στο δρόμο, προτείνοντάς τουοικονομικά ανταλλάγματα.Ο φοιτητής πήγε αμέσως στη δήμαρχο και κατήγγειλε το γεγονός. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά,ο παππούς του νεαρού, γνωστός Χαλκιδέοςπου έχει ασχοληθεί με ραδιοφωνικές εκπομπές σε σταθμούς της Χαλκίδας επίσειρά ετών, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καυτηριάζει το γεγονός και την ανάρμοστη συμπεριφορά του δημοτικού υπαλλήλου.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time