Απειλές δέχεται η οικογένεια του 16χρονου νεαρού στην Πάρο που την Καθαρά Δευτέρα έπεσε θύμα αρπαγής από έναν Έλληνα κι έναν Γεωργιανό, οι οποίοι ήδη βρίσκονται στα χέρια των Αρχών. Οι δύο συλληφθέντες κατηγορούνται ότι ανάγκασαν τον 16χρονο να μπει στο αυτοκίνητό τους και τον μετέφεραν σε ερημική περιοχή στην Παροικιά της Πάρου. Οι δύο άνδρες φαίνεται να απείλησαν τον 16χρονο, με αποτέλεσμα εκείνος να αναγκαστεί να διαφύγει πηδώντας από το αυτοκίνητό τους κι ενώ αυτό ήταν εν κινήσει. Το αγόρι βοήθησε γυναίκα που είδε την προσπάθειά του να ξεφύγει και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η μητέρα του νεαρού στο cyclades24.gr, ο Έλληνας και ο Γεωργιανός «του είπαν να μπει στο αυτοκίνητό τους και αν δεν το έκανε θα κινδύνευε η ζωή της μητέρας και της γιαγιάς του. Στη διαδρομή του ζήτησαν χασίς και χρήματα επειδή είχαν ξεμείνει και όταν τους απάντησε ότι δεν έχει, του είπαν ότι θα τον πάνε σε μια φυτεία με χασίς και θα τον θάψουν εκεί. Σε μια ευθεία της διαδρομής, ο γιος μου άνοιξε την πόρτα και πήδηξε έξω την ώρα που το αυτοκίνητο ήταν εν κινήσει. Οι απαγωγείς βγήκαν από το αυτοκίνητο, αλλά ξέχασαν να βάλουν χειρόφρενο και αυτό έπεσε σε τοίχο» διηγείται.

Σύμφωνα με την ίδια, ήδη έχουν αρχίσει να δέχονται απειλές και ζουν υπό το καθεστώς τρόμου αν τυχόν αποφυλακιστούν οι συλληφθέντες. «Αυτοί οι άνθρωποι έχουν γνωστούς στο νησί και ήδη δεχόμαστε απειλές για τη ζωή μας. Είμαστε κλειδωμένοι στο σπίτι και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε. Η μητέρα μου δεν θέλει να βγει έξω, γιατί φοβάται ότι θα τη σκοτώσουν» τόνισε.Οισυλληφθέντες ισχυρίστηκαν ότι ο ανήλικος μπήκε οικειοθελώς στο αυτοκίνητό τους και ότιεκείνοι απειλήθηκαν από τον 16χρονο.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time