Κορωνοπάρτι σε διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης διέλυσαν τα ξημερώματα οι αστυνομικοί, έπειτα από κλήση για διατάραξη κοινής ησυχίας. Στο διαμέρισμα βρέθηκαν 14 φοιτητές και φοιτήτριες από τη Γαλλία, που διασκέδαζαν πίνοντας αλκοολούχα ποτά. Οι φοιτητές και φοιτήτριες από τη Γαλλία, ηλικίας 20 έως 23 ετών, ήρθαν στην Ελλάδα πριν από τρεις εβδομάδες με το πρόγραμμα ανταλλαγής Erasmus.

Κρύφτηκαν μέχρι και στις ντουλάπες!

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν οι αστυνομικοί χτύπησαν την πόρτα του διαμερίσματος, εμφανίστηκε μια νεαρή από τη Γαλλία με δύο φίλους της. Μιλώντας στα Αγγλικά δήλωσε ότι στο διαμέρισμα βρίσκονταν οι τρεις τους. Οι αστυνομικοί δεν πείστηκαν και ζήτησαν να ελέγξουν τον χώρο καθώς άκουγαν διάφορους θορύβους από το εσωτερικό του, όμως η νεαρή τους αρνήθηκε την είσοδο.

Κατόπιν τούτου κλήθηκε πταισματοδίκης και οι αστυνομικοί πέρασαν στο διαμέρισμα. Έκπληκτοι διαπίστωσαν ότι μέσα σε αυτό υπήρχαν 14 άτομα, ενώ κάποιοι είχαν κρυφτεί στις ντουλάπες και κάποιοι άλλοι κάτω από τα κρεβάτια. Οι περισσότεροι είχαν καταναλώσει αρκετό αλκοόλ και παραδέχτηκαν ότι είχαν συγκεντρωθεί εκεί για να διασκεδάσουν.