Για αποκυήματα φαντασίας των δύο νεαρών γυναικών από τη Ρόδο που μήνυσαν συντοπίτη τους με την κατηγορία ότι τις βίαζε επί σειρά ετών κάνει λόγο ο φερόμενος ως δράστης, ο οποίος αποφάσισε να περάσει στην αντεπίθεση. Την Παρασκευή, στράφηκε ενάντια στις δύο αδερφές και ενώπιον της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου κατέθεσε σε βάρος τους μήνυση για ψευδή καταμήνυση, ψευδορκία και συκοφαντική δυσφήμιση, ενώ ισχυρίστηκε ότι πρόκειται για άτομα χαμηλής οικονομικής στάθμης,αλλά δεν μπορεί να γνωρίζειτο κίνητρό τους.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «Δημοκρατική», οι δύο αδερφές, ηλικίας σήμερα 19 και 24 ετών, στην καταγγελία τους ανέφερανότι είχαν πέσει θύματα των αρρωστημένων σεξουαλικών ορέξεων του συγκεκριμένου ανθρώπου, ο οποίος ήταν στενός οικογενειακός φίλος. Η πρώτη κοπέλα από 9 έως 12 ετών και η δεύτερη από 6 έως 12 ετών. Οι νεαρές γυναίκες κατέθεσαν ήδη στον πταισματοδίκη Ρόδου, ενώ οι γονείς τους παρουσιάστηκανως μάρτυρες και εξιστόρησαν τα όσα τους διηγήθηκαν πρόσφατα τα παιδιά τους, δηλώνοντας πλήρη άγνοια για τα όσα φέρονται να ελάμβαναν χώρα.

Σύμφωνα με τα όσα είπαν οι δύο αδερφές, ο συντοπίτης και φίλος της οικογένειας τις έπαιρνε βόλτα με το αυτοκίνητό του και τις πήγαινε είτε στο σπίτι του είτε στο αγρόκτημά του, ακόμη και σε μια οικοδομή,και εκεί ασελγούσε πάνω τους. Μάλιστα, φέρεται να δελέαζε τα παιδιά με δώρα, ενώ, όπως κατήγγειλαν, χρησιμοποίησε και το γιο του σε σεξουαλικές ακρότητες, βάζοντάς τον να παρακολουθεί τα όσα συνέβαιναν, που πολλές φορές έφταναν σε σημείο φρίκης. Τα κορίτσια δεν είχαν εκμυστηρευτεί το ένα στο άλλο τι περνούσαν και μόνο όταν συνειδητοποίησαν ότι και τα δύο είχαν πέσει θύματα του άντρα, αποφάσισαν να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time