Νέα καταγγελία «γροθιά» στο στομάχι εις βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη από Αιγύπτιο που μένει μόνιμα στην Ελλάδα και αναφέρει στην μαρτυρία του πως ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου τον βίασε όταν ήταν 17 ετών.

Ο τότε 17χρονος, πριν το συμβάν, δεν αρνήθηκε ότι είχε σχέσεις με το Δημήτρη Λιγνάδη, χωρίς ωστόσο όπως ισχυρίζεται να έχουν ολοκληρωμένες σεξουαλικά επαφές. Ο Αιγύπτιος στα όσα συγκλονιστικά καταγγέλλει, υποστηρίζει πως βιάστηκε από τον ηθοποιό σε ένα ξενοδοχείο στην Επίδαυρο, όπου είχαν πάει μαζί.

Όπως αναφέρεται στη μαρτυρία του, ο σκηνοθέτης ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι φορώντας μόνο ένα σορτσάκι και το εσώρουχό του. Ο άνδρας αυτός φέρεται να περιγράφει: «Εκείνος ξαφνικά με ακινητοποίησε. Με τα χέρια του κρατούσε δυνατά τα πόδια μου, ήταν χειροδύναμος. Δεν μπορούσα να αντιδράσω, ούτε να αντισταθώ, και με κακοποίησε».



«Εκείνος ξαφνικά με ακινητοποίησε. Με τα χέρια του κρατούσε δυνατά τα πόδια μου. ήταν χειροδύναμος. Δεν μπορούσα να αντιδράσω, ούτε να αντισταθώ και με κακοποίησε» είπε χαρακτηριστικά ο 23χρονος σήμερα νεαρός.

Όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ του Mega, οι μάρτυρες που έχουν καταγγείλει επίσημα τον Δημήτρη Λιγνάδη, όπως προκύπτει από την δικογραφία, δεν γνωρίζονται μεταξύ τους, ωστόσο αμφότεροι αποδίδουν ένα συγκεκριμένο προφίλ στον κατηγορούμενο.

Ο 23χρονος σήμερα Αιγύπτιος, στη μαρτυρία του αναφέρει ακόμα και αυτό φυσικά θα αξιολογηθεί από τη Δικαιοσύνη, πως είχε προβλήματα με την οικογένειά του και είχε βρει καταφύγιο στο σπίτι του ηθοποιού - σκηνοθέτη. Εμενε μαζί του και όπως λέει, εκείνη την περίοδο έβλεπε και άλλα ανήλικα να μπαινοβγαίνουν στο σπίτι του, με αποτέλεσμα να σταματήσει να κάνει "παρέα" μαζί του.

Επιπρόσθετα, σε άλλη σημαντική μαρτυρία μουσικοσυνθέτη αναφέρεται, κατά πληροφορίες, πως ο Δημήτρης Λιγνάδης διατηρούσε εξωσχολικές σχέσεις με ανήλικα σε σχολείο όπου δίδασκε.