Ένα αγοράκι μόλις 7 ετών ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από φλεγόμενο κτίριο στην δομή προσωρινής υποδοχής προσφύγων, στη θέση Χαραϊντίνι Θήβας.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 9:30 απόψε σε κτίριο της δομής όπου έσπευσαν 8 πυροσβέστες με 4 οχήματα για να την σβήσουν.

H φωτιά ξέσπασε κάτω από άγνωστες συνθήκες περίπου στις 21:00 μ.μ. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις απωθήθηκαν από τους πρόσφυγες κατά την προσέγγισή τους για την κατάσβεση της φωτιάς στη δομή που βρίσκεται σε λυόμενα.

Οι πρόσφυγες θεωρώντας πως η πυροσβεστική άργησε να φτάσει στο σημείο έσπασαν το παρμπρίζ ενός πυροσβεστικού οχήματος και αποπειράθηκαν να κλείσουν τον δρόμο της Παλιάς Εθνικής Οδού που βρίσκεται μπροστά από τη δομή, όμως δεν τα κατάφεραν. Στο σημείο, βρέθηκαν και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις – τουλάχιστον έξι περιπολικά και δεκάδες αστυνομικοί – για να καταστείλουν τους εξάλλους πρόσφυγες και ακολούθησαν στιγμές έντασης.

Η Πυροσβεστική τελικά πραγματοποίησε κατάσβεση στο κτίριο της δομής. Επιχείρησαν 8 πυροσβέστες με 4 οχήματα που έσβησαν τη φωτιά.

Δείτε το σχετικό βίντεο: