O όμιλος της ΔΕΗ ανακοίνωσε την απαλοιφή των τελών δικτύου διανομής για τον μήνα Φεβρουάριο σε όσους έμειναν χωρίς ηλεκτροδότηση κατά την επέλαση της «Μήδειας» στη χώρα.

«Το ελάχιστο που μπορεί να γίνει για να αποζημιωθούν τα νοικοκυριά»

Θυμίζουμε ότι το πρωί ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, επικοινώνησε με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ, Γιώργο Στάσση, και του ζήτησε «ως μία κίνηση καλής θέλησης να προβλεφθεί μία μείωση στο λογαριασμό του ρεύματος για τον μήνα Φεβρουάριο για τα νοικοκυριά εκείνα τα οποία έμειναν χωρίς ρεύμα τις τελευταίες μέρες».

Μιλώντας στο MEGA και την εκπομπή LIVE NEWS, η Σοφία Δήμτσα, διευθύντρια Επικοινωνίας και Εταιρικών Σχέσεων της ΔΕΗ, επισήμανε πως «το ελάχιστο που μπορεί να γίνει για να αποζημιωθούν τα νοικοκυριά που ταλαιπωρήθηκαν, είναι ο ΔΕΔΔΗΕ να αφαιρέσει από τον λογαριασμό του Φεβρουαρίου την χρέωση του δικτύου διανομής σε όλους τους πελάτες που επλήγησαν από την κακοκαιρία».

Η έκπτωση θα κυμαίνεται στο 10% του συνολικού λογαριασμού κατανάλωσης ρεύματος και θα δοθεί από τον ΔΕΔΔΗΕ για να ισχύσει και για όσους καταναλωτές έχουν επιλέξει διαφορετικό προμηθευτή ρεύματος.

Δείτε το σχετικό βίντεο: