To βράδυ της Παρασκευής ένα τραγικό γεγονός έλαβε χώρα σε κατάστημα της Ναυπάκτου, καθώς ένας 30χρονος άνδρας μαχαίρωσε έναν 35χρονο, όπου σύμφωνα με μαρτυρίες θεωρούσε ως υπεύθυνο για την απόρριψη που βίωνε από μια γυναίκα που υπήρξε πρώην σύντροφος του θύματος. 

Απειλές μέσω διαδικτύου στο θύμα - «Έγινε σκιά» και στη γυναίκα 

Ο δράστης απειλούσε το θύμα μέσω  Facebook, αναρτώντας εικόνες του με συνοδεία απειλητικών μηνυμάτων, κάτι που έκανε και πράξη. Πληροφορίες θέλουν την γυναίκα να αντιμετωπίζει και εκείνη προβλήματα από τον θύτη, ο οποίος είχε γίνει σκιά της το τελευταίο διάστημα. Ο άνδρας εισέβαλε στο κατάστημα κρατώντας ένα μαχαίρι με το οποίο τραυμάτισε τον 35χρονο στον ώμο και στον λαιμό. O 35χρονος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Ρίου σε σοβαρή κατάσταση.

Συνελήφθη ο δράστης

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο δράστης αφού μαχαίρωσε τον 35χρονο διέφυγε με μοτοσικλέτα. Αστυνομικοί του τμήματος Λιδωρικίου Δωρίδως τον εντόπισαν και τον ακινητοποίησαν. Η ανακοίνωση της αστυνομίας κάνει λόγο για προσωπικές διαφορές. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.


Δείτε σχετικά βίντεο: