Έπειτα από μια πρώτη αποτίμηση της πρεμιέρας των νέων μέτρων που ισχύουν στο λιανεμπόριο από το Σάββατο (30/1) οι έμποροι εντοπίζουν πολλά προβλήματα που παρατηρήθηκαν στην εφαρμογή τους.
Έπειτα από μια πρώτη αποτίμηση της πρεμιέρας των νέων μέτρων που ισχύουν στο λιανεμπόριο από το Σάββατο (30/1) οι έμποροι εντοπίζουν πολλά προβλήματα που παρατηρήθηκαν στην εφαρμογή τους. Δεκάδες άλλωστε είναι οι επιχειρήσεις που αδυνατούν να δουλέψουν με click away, με τα καταστήματα επίπλων να είναι μερικά από αυτά

Ο ιδιοκτήτης καταστήματος επίπλων Γιάννης Χρυσοβιτσιώτης μιλώντας στο MEGA δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Επί της ουσίας δεν μπορούμε να δουλέψουμε με click away. Ο πελάτης θέλει να έρθει στο κατάστημα να κάτσει, να πιάσει το ύφασμα, να δει το χρώμα και στην συνέχεια να παραγγείλει. Αυτό που θα μας διευκόλυνε είναι το click inside, με ραντεβού. Οι χώροι στα καταστήματα επίπλων είναι πολύ μεγάλοι και τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την ασφάλεια του κόσμου. Είναι σημαντικό άλλωστε στην καραντίνα να υπάρχουν έπιπλα στο σπίτι μας».

Ο ίδιος επίσης τόνισε πως αυτή τη στιγμή δουλεύει μόνο η παραγωγή προκειμένου να ανταπεξέλθει σε παραγγελίες που ήδη έχουν γίνει, με τους καταστηματάρχες επίπλων να περιμένουν πότε θα ανοίξουν ενώ τα φυσικά καταστήματα παραμένουν κλειστά.