Ελεύθεροι αφέθηκαν οι ανήλικοι για την επίθεση σε βάρος δύο άλλων ανηλίκων στην Αργυρούπολη το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου. Πρόκειται για έναν 17χρόνο και δύο 16χρόνους, οι οποίοι φέρονται να συμμετείχαν σε ομάδα τριάντα ατόμων που επιτέθηκαν σε 16χρόνο και έναν 17χρόνο τον οποίο μαχαίρωσαν κιόλας και τους αφαίρεσαν τα κινητά τηλέφωνα.

Στους τρεις ανηλίκους επιβλήθηκε υποχρεωτική εμφάνιση μία φορά το μήνα στο ΑΤ της περιοχής τους και επιτήρηση από επιμελητή ανηλίκων.

Σε βάρος τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τα αδικήματα της ληστείας, της συμμορίας, της παράνομης οπλοφορίας, της παράνομης οπλοχρησίας και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ανήλικοι, που φέρονται να συμμετείχαν σε ομάδα 30 ατόμων οι οποίοι επιτέθηκαν στους δύο ανηλίκους στην περιοχή της Αργυρούπολης, αρνούνται τις κατηγορίες που τους αποδίδονται και υποστηρίζουν ότι δεν συμμετείχαν στην επίθεση. Όπως φέρεται να είπαν ήταν στην πλατεία αλλά έφυγαν όταν άρχισε η επίθεση.

«Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα επεβλήθησαν αναμορφωτικα μέτρα, παρουσίαση μια φορά το μήνα σε α.τ. της περιοχής τους και παρακολούθηση από επιμελητή ανηλίκων. Πρεπει όλοι να σκύψουμε στο θέμα και να ασχοληθούμε με τη βία των ανηλίκων, ώστε να έχουν το μέλλον που τους αξίζει. Απαντώντας σε ερώτηση για την υπερασπιστική γραμμη του εντολέα του, ανέφερε πως ο ανήλικος δεν ήταν στις ομάδες που έκαναν τα επεισόδια. Ήταν παρών στην πλατεια αλλά δεν είχε συμμετοχή κάτι που δέχθηκαν και οι δικαστικές αρχές» δήλωσε ο δικηγόρος ενός εκ των τριών ανηλίκων, Αντώνης Μυλωνάς.