Σε σκλάβα είχαν μετατρέψει τέσσερα άτομα μία νεαρή Βουλγάρα, καθώς αφού πρώτα την βοήθησαν να έρθει στην Ελλάδα, στη συνέχεια την πούλησαν για εργασία σε συγκρότημα ενοικιαζόμενων δωματίων, στη Λευκάδα.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από έρευνες της αστυνομίας τις προηγούμενες μέρες στο νησί. Η 21χρονη κοπέλα εντοπίστηκε σε συγκρότημα ενοικιαζόμενων δωματίων και διαπιστώθηκε ότι είχε πέσει θύμα αγοραπωλησίας, με σκοπό την εργασιακή της εκμετάλλευση.

Ξετυλίγοντας το κουβάρι, οι αρχές έφτασαν σε δύο ομοεθνείς της (άνδρας και γυναίκα), οι οποίοι διευκόλυναν την είσοδό της στη χώρα και στη συνέχεια την παρέδωσαν έναντι χρηματικής αμοιβής σε έναν 55χρονο ημεδαπό. Ο τελευταίος και πάλι έναντι χρημάτων την παρέδωσε σε έναν 52χρονο ημεδαπό, ο οποίος την κρατούσε με τη βία στο συγκρότημα των ενοικιαζόμενων δωματίων.

Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη των δύο ημεδαπών ενώ αναζητούνται οι δύο αλλοδαποί που εμπλέκονται στην υπόθεση. Στο σπίτι του 55χρονου συλληφθέντα μάλιστα βρέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο, 14 φυσίγγια και μία σιδερογροθιά.