Στη θαλάσσια περιοχή της Ερέτριας βρέθηκε νεκρός ο 77χρονος πρώην Υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Σήφης Βαλυράκης, ρίχνοντας την αυλαία σε ένα θρίλερ που ξεκίνησε νωρίς το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, όταν η σύζυγός του ενημέρωσε τις αρχές ότι είχε ώρες να επικοινωνήσει μαζί του.

Ο Σήφης Βαλυράκης αγνοούνταν από το μεσημέρι της Κυριακής και ύμφωνα με το ρεπορτάζ, είχε πάει για ψάρεμα με φουσκωτό σκάφος. Οι αρχές εντόπισαν αρχικά το σκάφος σε βραχώδη ακτή της νησίδας «Αγία Τριάδα», ενώ στη συνέχεια εντοπίστηκε ο 77χρονος πρώην υπουργός  από ιδιώτη στην ανατολική ακτή  στο «Πεζονήσι» Ερέτριας και ανασύρθηκε, χωρίς τις αισθήσεις του.

 

ΒΑΛΥΡΑΚΗΣ-5

 

Ο πρώην Υπουργός παρελήφθη από ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Υπενθυμίζεται ότι Σήφης Βαλυράκης εντοπίστηκε νεκρός στις 20:30 την Κυριακή το βράδυ.

Θεωρείται πιθανό το ενδεχόμενο ο Σήφης Βαλυράκης να έπεσε από το σκάφος, ενδεχομένως επειδή ένιωσε αδιαθεσία ή λιποθύμησε, ενώ το σκάφος συνέχισε να κινείται. 

 

valli2

 

Πάντως περισσότερο φως στα αίτια του θανάτου του πρώην υπουργού Σήφη Βαλυράκη αναμένεται να ρίξει η νεκροψία - νεκροτομή.

Στο βίντεο περιγράφεται και το σημείο που εντοπίστηκε το φουσκωτό σκάφους του Χανιώτη πρώην υπουργού και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ.