Η κάμερα του MEGA κατέγραψε και  αποκαλύπτει πώς συμμορία πέντε ανήλικων αγοριών με κλεμμένο όχημα ξήλωσαν τα κάγκελα επιχείρησης στην καρδιά της πρωτεύουσας και προσπάθησαν να αρπάξουν το χρηματοκιβώτιο.


Οι ανήλικοι απείλησαν και αστυνομικό που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, ο οποίος επιχείρησε να τους αποτρέψει. Οι σκηνές σοκάρουν.


Το χρονικό


Λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα η συμμορία των πέντε ανήλικων με τις βαριοπούλες στα χέρια έχουν φτάσει με ένα κλεμμένο ασημί αυτοκίνητο έξω από επιχείρηση στην καρδιά της Αθήνας. Παρά το γεγονός ότι υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας έχουν σπάσει τα μέτρα της αστυνομίας και ανενόχλητοι λεηλατούν μια ακόμη επιχείρηση.



Με την βαριοπούλα στα χέρια και με μανία ο ένας από τους πέντε ανήλικους χτυπά τα σίδερα. Παράλληλα, άλλο μέλος της συμμορίας ελέγχει την κίνηση στην οδό Πειραιώς.


Ο ένας μετά τον άλλο οι ανήλικοι εισβάλλουν στην επιχείρηση. Ψάχνουν να βρουν ό,τι πολύτιμο μπορούν. Ανοίγουν τα συρτάρια και ελέγχουν όλους τους χώρους. Τελικά εντοπίζουν το χρηματοκιβώτιο. Ένας από αυτούς ανεβαίνει στο τραπέζι και προσπαθεί να ξεκολλήσει το βαρύ χρηματοκιβώτιο από το δάπεδο.


Δείτε το σχετικό βίντεο