Η μητέρα των δύο ανηλίκων, ηλικίας 15 και 17 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για τον ξυλοδαρμό του σταθμάρχη του Μετρό στην Ομόνοια, μια κίνηση που εξόργισε το Πανελλήνιο, έκανε την πρώτη της δήλωση μετά το συμβάν, όπου και έσπευσε να υπερασπιστεί τα παιδιά της.


Η μητέρα των δύο παιδιών, τονίζει πως ο σταθμάρχης χειροδίκησε στο μεγαλύτερο παιδί, ενώ τους εξύβρισε και τους έκανε bullying, προκαλώντας την οργή των παιδιών, την οποία και η ίδια καταδικάζει, ζητώντας όμως και από τον σταθμάρχη να αναλάβει τις ευθύνες του.


«Θα φανώ δυνατή για τα παιδιά μου. Από την πρώτη στιγμή τα πίστεψα σ’ αυτά που μου είπαν. Ξέρω τι παιδιά έχω, γι’ αυτό παλεύω» σημείωσε η μητέρα των δύο παιδιών, προσθέτοντας: «Ας αναλογιστεί ο κύριος τι έκανε και ας βγει να πει την αλήθεια». «Εγώ ζητάω σαν μάνα συγγνώμη για τα παιδιά μου, όμως τα παιδιά οδηγήθηκαν σε αυτή την αντίδραση από τον σταθμάρχη. Τα χτύπησε, τα απείλησε και τους έβρισε το σπίτι» πρόσθεσε.


«Ήθελε να το παίξει τραμπούκος ο σταθμάρχης» τόνισε η μητέρα των δύο ανήλικων παιδιών, προσθέτοντας πως η οικογένεια θα στηρίξει τα δύο παιδιά.


Δείτε το σχετικό βίντεο