Ένας γνωστός επιχειρηματίας των Χανίων προέβη σε μία αρκετά ρομαντική κίνηση, καθώς μέσα στο εν πτήσει αεροπλάνο έκανε πρόταση γάμου στην εκλεκτή της καρδιάς του.


Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο κατέγραψε φίλος του ζευγαριού, με την Aegean Airlines να δημοσιοποιεί το στιγμιότυπο, ανεβάζοντάς το ως story στο instagram.






Ο ιδιοκτήτης της ξενοδοχειακής μονάδας Oscar Suites στον Πλατανιά Χανιών, Δημήτρης Κατάκης και η σύντροφός του Μαίρη Κακλαμάνου, ταξίδευαν την Τετάρτη από την Αθήνα για τα Χανιά με πτήση της εταιρείας Aegean Airlines. Συγκεκριμένα, ο κ. Κατάκης σηκώθηκε από την αεροπορική θέση που καθόταν, γονάτισε «ιπποτικά» μπροστά στη σύντροφό του και της παρέδωσε το μονόπετρο δαχτυλίδι. Οι συνεπιβάτες και το προσωπικό της πτήσης δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους, ξεσπώντας σε χειροκροτήμα ολοκληρώνοντας τη συγκινητική στιγμή του ξεχωριστού αυτού love story.


Λίγο αργότερα το σχετικό φωτογραφικό στιγμιότυπο ανέβηκε στο Instagram του ζευγαριού αλλά και στον λογαριασμό της Aegean, εισπράττοντας εκατοντάδες αποθεωτικά σχόλια.