Τη σύσταση και στελέχωση ειδικής ομάδας υποστήριξης για τις δράσεις του Πράσινου Ταμείου ανακοίνωσε η Μονάδα οργάνωσης και διαχείρισης αναπτυξιακών προγραμμάτων (ΜΟΔ ΑΕ) του υπουργείου Ανάπτυξης, ανταποκρινόμενη άμεσα στην προσπάθεια του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την απορρόφηση και την ορθή αξιοποίηση των κονδυλίων που πέτυχε να εξασφαλίσει η κυβέρνηση.

Η ΜΟΔ με επικεφαλής τον Γ. Παπαδημητρίου θα υποστηρίξει το Ταμείο σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων του και θα βοηθήσει στην υλοποίηση σχεδίων την έκδοση προσκλήσεων, την ένταξη έργων, την παρακολούθηση υλοποίησης τους, αλλά και τον ορθό έλεγχο βάσει της κείμενης νομοθεσίας.

_DSC0914

Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στις εγκαταστάσεις του Πράσινου Ταμείου ο πρόεδρος του φορέα Στ. Σταθόπουλος δήλωσε : «Χαιρετίζουμε τη συγκρότηση της Ομάδας της ΜΟΔ για το Πράσινο Ταμείο η οποία ευελπιστούμε ότι θα δώσει νέα, πολύτιμη, ώθηση στις δράσεις μας. Ευχόμαστε στα στελέχη της κάθε επιτυχία στο έργο τους». Με την σειρά του, ο κ. Παπαδημητρίου είπε: «Στόχος της ΜΟΔ είναι να στέκεται στο πλευρό της δημόσιας διοίκησης ώστε να συμβάλει αποφασιστικά στον αγώνα των εθνικών αρχών για επιτάχυνση της ανάπτυξης στη χώρα. Εύχομαι στα στελέχη της Ομάδας καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα και είμαι βέβαιος ότι θα συμβάλουμε όλες τους τις δυνάμεις στις δράσεις του Πράσινου Ταμείου».