arximageires
Ελλάδα

Χειρονομία αλληλεγγύης προς τις ΜΕΘ από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Βόρειας Ελλάδας

Την ευγενική και ζεστή κίνηση της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βόρειας Ελλάδας υποδέχτηκε σήμερα το προσωπικό των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Γενικού Νοσοκομείου «Γεώργιος Παπανικολάου». Στο πλαίσιο της μεγάλου εύρους δραστηριότητας της Λέσχης κατά την περίοδο της πανδημίας στο χώρο των νοσοκομείων, γιατροί, νοσηλευτές και λοιπό προσωπικό των ΜΕΘ παρέλαβε σήμερα το μεσημέρι τα ιδιαίτερα φροντισμένα 80 γεύματα που προετοίμασε ειδικά για αυτό το σκοπό ομάδα της Λέσχης αρχιμαγείρων.


Σε ένδειξη ευγνωμοσύνης μέσα από μια συμβολική κίνηση για το προσωπικό των ΜΕΘ που σηκώνει μεγάλο βάρος κάτω από ακραίες συνθήκες για τα δεδομένα της χώρας μας, η Λέσχη Αρχιμαγείρων υπογράμμισε με αυτή τη χειρονομία τη σημασία της αλληλεγγύης και της αναγνώρισης της δουλειάς ανθρώπων που παίζουν καθοριστικό ρόλο για την επιβίωση και την υγεία των ασθενών τους. Στο Νοσοκομείο «Γ. Παπανικολάου» το σύνολο των ΜΕΘ όπου νοσηλεύονται ασθενείς με COVID19 αποτελείται από την Α ΜΕΘ, τη Β ΜΕΘ, την Κλινική Αναπνευστικής Ανεπάρκειας και τη ΜΕΘ Εγκαυμάτων.


Η παραλαβή των 80 γευμάτων που περιλάμβαναν ένα πλήρες μενού με δεκατιανό και επιδόρπιο έγινε από την κ. Μηλίτσα Μπιτζάνη, Συντονίστρια Διευθύντρια της Α ΜΕΘ, παρουσία της διοικήτριας του Νοσοκομείου κ. Μαρίας Γιογκατζή και της Διευθύντριας της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, κ. Δήμητρας Παλητζίκα. Η ομάδα της Λέσχης Αρχιμαγείρων που παρέδωσε το φαγητό αποτελούνταν από τον Πρόεδρο της Λέσχης, executive chef κ. Δημήτρη Κυριακόπουλο, τον Αντιπρόεδρο, κ. Χρήστο Γκότση, τα μέλη της Λέσχης Κυριάκο Πηλίγκο, Μιχάλη Παπαδάκη και Βασίλη Μαλτά καθώς και την σεφ και συγγραφέα βιβλίων μαγειρικής, Κική Εμμανουηλίδου.

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα