Κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος απαγγέλθηκαν από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών σε βάρος 21 κατηγορουμένων οι οποίοι φέρονται να συμμετείχαν σε σπείρα που διακινούσε ναρκωτικές ουσίες στη Δυτική Αττική και στον Πειραιά.

Συγκεκριμένα σε βάρος των 21 εμπλεκομένων που συνελήφθησαν από τις αστυνομικές αρχές, ασκήθηκε ποινική δίωξη για εγκληματική οργάνωση και ιδιαίτερα διακεκριμένη κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών (κακουργήματα). Ακόμη ασκήθηκε ποινική δίωξη για οπλοκατοχή (πλημμέλημα). 

Η 
αρμόδια εισαγγελέας, σύμφωνα με πληροφορίες, συναίνεσε στην έκδοση ενταλμάτων για τη σύλληψη και άλλων προσώπων για τα οποία έχουν συγκεντρωθεί από τις αρχές στοιχεία για εμπλοκή τους στο κύκλωμα.

Οι 
συλλήψεις έγιναν χθες Τρίτη, στο πλαίσιο παράλληλων οργανωμένων αστυνομικών επιχειρήσεων σε Αγία Βαρβάρα, Αγίους Αναργύρους, Άνω Λιόσια, Αχαρνές, Πειραιά, Κερατσίνι και Δραπετσώνα. Τις επιχειρήσεις συνέδραμαν αστυνομικοί της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (Ε.Κ.Α.Μ.), των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) και της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής (Δ.Α.Ε.Α.). Οι 21 κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν ενώπιον ανακριτή από τον οποίο ζήτησαν και έλαβαν προθεσμίες προκειμένου να προετοιμάσουν τις απολογίες τους.