Ακριβής και συνεπής για μία ακόμη φορά αναδεικνύεται ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης, επιβεβαιώνοντας με τα έργα του όσα κατά καιρούς ανακοινώνει, καθώς μετά την προσωπική δέσμευση που παρείχε προς τον γενικό γραμματέα της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Παραγωγών Αγροτικών Προϊόντων Πωλητών Αγορών, Χρήστο Μπάκα οι παραγωγοί λαϊκών αγορών είδαν στους λογαριασμούς τους την Τρίτη 2000 ευρώ ως ενίσχυση για τα μέτρα που έχουν ληφθεί για τον περιορισμό της διασποράς του κοροναϊού.

H Ομοσπονδία των παραγωγών απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή τους προς τον Μάκη Βορίδη, στην οποία αναφέρει τα εξής: «Οφείλουμε, να ευχαριστήσουμε τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μάκη Βορίδη για την αμέριστη στήριξη και αρωγή στον κλάδο των Παραγωγών Λαϊκών Αγορών». Ταυτόχρονα, εκφράζουν την πεποίθηση ότι θα στηριχτούν και στην παρούσα κατάσταση όπου εφαρμόζονται περιοριστικά μέτρα.

Να σημειωθεί πως πιστώθηκαν ήδη από την Τρίτη 1η Δεκεμβρίου στους λογαριασμούς των δικαιούχων 1.500 ευρώ και επιπλέον 500 ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ.