Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την υγεία του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου ο οποίος νόσησε από κοροναϊό.

Σύμφωνα με τα νεότερα, η κατάσταση της υγείας του Ιερώνυμου παρουσιάζει συνεχή βελτίωση.

Εξιτήριο αναμένεται να λάβει τις επόμενες ημέρες ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος.

Παρότι πληροφορίες ανέφεραν αρχικά πως το εξιτήριο του Αρχιεπισκόπου μπορεί να έρθει και σήμερα, τελικά αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο τουλάχιστον μέχρι την Κυριακή.

Επίσης, ενδέχεται να κάνει και τεστ αντισωμάτων.

Τέλος στις φήμες για φάρμακο από την Αμερική έβαλαν Αναστασία Κοτανίδου και Χάρης Κονιδάρης.

«Δεν υπάρχει κανένα φάρμακο που να ήρθε από την Αμερική», τόνισε χθες η Αναστασία Κοτανίδου, αναφερόμενη στην κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου Αθηνών.

«Τα θεραπευτικά μέσα που ακολουθούν όλοι οι ασθενείς στην Ελλάδα αυτό το διάστημα, ακολουθήθηκαν και στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και στον Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο. Και ευτυχώς ο ένας ήδη πήγε στο σπίτι του και ελπίζω ότι πολύ σύντομα και ο άλλος θα καταφέρει να εξέλθει», συμπλήρωσε η διευθύντρια ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού».

«Στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο χορηγήθηκε και χορηγείται η ενδεδειγμένη θεραπεία που ακολουθείται για τους προσβληθέντες από κορωνοϊό ασθενείς αυτής της ηλικίας με το αυτό ιστορικό. Και στην περίπτωσή του, δηλαδή, εφαρμόσθηκαν και εφαρμόζονται τα αυτά πρωτόκολλα που ακολουθούνται για κάθε νοσούντα από COVID-19, ο οποίος ανήκει στην αυτή κατηγορία ασθενών», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου, Ενημερώσεως και Επικοινωνίας της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Χάρης Κονιδάρης, κατόπιν σχετικών ερωτήσεων.

Από την πλευρά του, ο Διοικητής του νοσοκομείου Αναστάσιος Γρηγορόπουλος, αναφερόμενος στη φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνει ο Αρχιεπίσκοπος ήταν σαφής , ξεκαθαρίζοντας: «Όταν μιλάμε για τέτοια πράγματα, θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και υπεύθυνοι. Οι μόνοι που μπορούν να μιλήσουν για αυτό είναι οι θεράποντες ιατροί».