Δέματα αγάπης και αλληλεγγύης προσέφεραν οι μαθητές των Κολλεγίων Αθηνών και Ψυχικού για τους πλημμυροπαθείς του Νομού Καρδίτσας.

Μαθητές κάθε ηλικίας συγκέντρωσαν περισσότερα από 400 δέματα με είδη υγιεινής, είδη καθαρισμού, είδη τροφίμων μακράς διάρκειας και γραφική ύλη για τις ανάγκες των κατοίκων που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καρίτσας κ. Κωστής Νούσιος παρέλαβε τα δέματα και ευχαρίστησε του μαθητές για την πολύτιμη προσφορά τους.

Στην αξιέπαινη πρωτοβουλία και την συνεισφορά των μαθητών στάθηκαν οι υπεύθυνοι των μαθητικών κοινοτήτων κ. Νίκος Κόλλιας και κ. Αλέξανδρος Σπύρογλου.


«Με αγάπη και φιλότιμο προχωρούμε σε αυτή τη δράση», υπογράμμισε ο κ. Χρυσόστομος Συμεωνίδης Διευθυντής Κοινωνικής Πρόνοιας και Διαφορετικότητας του Κολλεγίου και ευχήθηκε στο μέλλον να ξαναβρεθούν τα κολέγια στην Καρδίτσα «κάτω από καλύτερες συνθήκες» με την παρουσία των μαθητών.

Πρόσθεσε επίσης ότι αναδεικνύεται η έννοια του εθελοντισμού των μαθητών και των φορέων της ΠΕ Καρδίτσας στην πρωτοφανή καταστροφή που υπέστη περιοχή.