Μπρα ντε φερ
Μπρα ντε φερ Δημήτρης Τάκης Χριστίνα Κοραή
Δικαστηριο-δικη-Χρυσης-Αυγης-ΙΝΤΙΜΕ-960x600
Ελλάδα

Δίκη Χρυσής Αυγής: Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις για το ποιοι από τους καταδικασθέντες θα οδηγούν στη φυλακή

Τη Δευτέρα στις 11 το πρωί η εισαγγελέας της έδρας θα εισηγηθεί ποιοι εκ των καταδικασθέντων για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής να οδηγηθούν στις φυλακές και ποιοι όχι.

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε με την υπεράσπιση του Νίκου Μιχαλολιάκου να ζητάει η έφεση του να έχει αναστέλλουσα δύναμη.

«Μιλάμε για έναν αρχηγό κόμματος. Δεν θα είχε κάνει κάτι να αποφύγει τη λοιδορία έστω της ΓΑΔΑ; Αλλά έμεινε εκεί, στο σπίτι του. Αν μπορούσαν να τον φέρνουν εδώ να τον δικάζουν με τις χειροπέδες, θα το έκαναν. Ζητάνε την κεφαλή επί πινακι του Μιχαλολιάκου. Είναι αδίστακτοι» υποστήριξε ο Δημ. Παπαδέλης και αναρωτήθηκε: «έκλεισε η εφημερίδα. Το κομματικό όργανο του κόμματος. Αυτό δεν είναι ανεπανόρθωτη βλάβη; Το κατάφεραν. Έχει ερημώσει το κόμμα, η οργάνωση. Δεν υπάρχει η φωνή αυτού του κόμματος και συγχαρητήρια στο think tank που το σκέφτηκε...».

Και συνέχισε: «Όλη αυτή η ιστορία κρίνεται επειδή σήκωνε το χέρι το δεξί. Όχι γιατί έκανε κάτι άλλο. Ο Μιχαλολιάκος κινδυνεύει να πάει φυλακή αλλά σκεφτείτε μετά από 4 χρόνια ποιά θα είναι η συνέπεια αν αθωωθεί. Συντάσσομαι σε αυτό με την κυρία εισαγγελέα. Τον καταδίκασαν κάποιες εφημερίδες που είχαν το πάνω χέρι αλλά αυτές αλλάζουν. Τί θα γίνει αν αυτός ο άνθρωπος αθωωθεί;».

Σύμφωνα με το συνήγορο, η βλάβη «είναι και στο πετσί του στην οικογένεια του» και κατέληξε ότι πληροί τις προϋποθέσεις για αναστολή της ποινής του.

Διαβάστε περισσότερα