Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στα Τρίκαλα καθώς μία 22χρονη εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι που ζούσε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του τοπικού site trikalaola.gr, την κοπέλα εντόπισε νεκρή στο σπίτι της ο θείος της. Η 22χρόνη το τελευταίο διάστημα έμεινε μόνη της, αφού οι γονείς της για επαγγελματικούς λόγους βρίσκονται σε νησί. Προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν μαζί της, χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Έτσι, όπως αναφέρει το δημοσίευμα ενημέρωσαν το θείο της κοπέλας που πήγε να δει τι συμβαίνει.

Στο σημείο βρίσκεται η Ασφάλεια Τρικάλων, ενώ όπως προβλέπεται στις περιπτώσεις αυτές η νεκροψία θα ρίξει φως στις συνθήκες του τραγικού συμβάντος.

Mοναχοπαίδι η 22χρονη 

Η κοπέλα ήταν μοναχοπαίδι και οι γονείς της ζουν μόνιμα στην Πάρο για επαγελματικούς λόγους. Μάλιστα ήδη έχουν ενημερωθεί από την Αστυνομία για την τραγωδία που τους βρήκε. Η ίδια ήταν φοιτήτρια στον 3ο έτος στο Πανεπιστήμιο Ψυχολογίας Αθηνών. Σύμφωνα με την Αστυνομία που βρέθηκε από τη πρώτη στιγμή στο σπίτι της στο Μικρό Κεφαλόβρυσο, όπου έμεινε μόνη της, ο θάνατός της οφείλεται σε απαγχονισμό.

Να θυμίσουμε ότι την κοπέλα την βρήκε νεκρή ο θείος της, όταν δέχτηκε τηλεφώνημα από τους γονείς της ότι δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν μαζί της. Τότε αυτός έσπασε την πόρτα του σπιτιού και βρέθηκε μπροστά στο τραγικό θέαμα.