Παράδειγμα προς αποφυγή για κάθε σώφρων οδηγό αποτέλεσε η σημερινή ημέρα στο Ηράκλειο Κρήτης, καθώς διερχόμενα αυτοκίνητα τραυμάτισαν δύο παιδιά ηλικίας 8 και 11 ετών. Ο 11χρονος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) , ενώ το 8χρονο παιδί βρίσκεται σε καλή κατάσταση. 


Διασωληνωμένο το 11χρονο παιδί έπειτα από το ατύχημα


Σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού site neakriti.gr , το 11χρονο αγόρι ενεπλάκη σε τροχαίο στην περιοχή της Χερσονήσου ενώ κινείτο με ηλεκτρικό πατίνι.  Το παιδί επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο με το πατίνι και κάτω υπό αδιευκρίνιστές συνθήκες παρασύρθηκε από το αγροτικό αυτοκίνητο που κινούνταν με κατεύθυνση από τα Μάλια προς το Ηράκλειο.


Το παιδί νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ)  ενώ σύμφωνα με τον αναπληρωτή διοικητή του νοσοκομείου, κ.Κτενιαδάκη, φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, θλαστικά τραύματα στον πνεύμονα και έχει διασωληνωθεί.
Νοσηλεύεται διασωληνωμένο στο ΠΑΓΝΗ


Σύμφωνα με πληροφορίες το τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στη Χερσόνησο, όταν το παιδί που κινείτο με ηλεκτρικό πατίνι επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο και κάτω υπό αδιευκρίνιστές συνθήκες παρασύρθηκε από το αγροτικό αυτοκίνητο που κινούνταν με κατεύθυνση από τα Μάλια προς το Ηράκλειο.


Αρχικά μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Μαλίων, όμως κρίθηκε επιβεβλημένη η μεταφορά του στο ΠΑΓΝΗ για νοσηλεία, ενώ η τροχαία διενεργεί προανάκριση για το περιστατικό ενώ έχει ξεκινήσει δικογραφία εις βάρος του οδηγού.


Κι άλλο παιδί παρασύρθηκε από όχημα!


Πριν κωπάσει το σοκ από τον σοβαρό τραυματισμό του 11χρονου αγοριού στο Ηράκλειο, σήμερα απόγευμα Τετάρτης επαναλήφθηκε το ίδιο σκηνικό στην περιοχή. 

Στο Ηράκλειο και ειδικότερα επί της Λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαριού υπήρξε νέο περιστατικό παράσυρσης παιδιού από διερχόμενο όχημα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το 8χρονο αγοράκι κινούνταν επί της λεωφόρου όταν κάτω υπό αδιευκρίνιστές συνθήκες παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο.

Στο σημείο έσπευσε  το ΕΚΑΒ που παρέλαβε το παιδί και το μετέφερε στο ΠΑΓΝΗ, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι είναι σε καλή κατάσταση και ο τραυματισμός του δεν είναι σοβαρός.