Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται στην εντατική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου γυναίκα όπου κακοποιήθηκε άγρια από τον σύντροφο της.

Διασωληνωμένη, με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου 47χρονη γυναίκα με καταγωγή από τη Ρουμανία την οποία κακοποίησε βάναυσα ο 42χρονος Έλληνας σύντροφός της.

Ο άνδρας ήταν αυτός που μετέφερε την γυναίκα αιμόφυρτη στο Νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον ξυλοδαρμό και ειδοποίησαν την αστυνομία που τον συνέλαβε.

Σήμερα το πρωί οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Ηρακλείου, που του άσκησε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βαθμό κακουργήματος και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα.

Ο ξυλοδαρμός αυτός δεν είναι, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο πρώτος, καθώς το ζευγάρι έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές. Ωστόσο η κατάσταση της γυναίκας αυτή την φορά είναι πολύ άσχημη.

Ο συλληφθείς, όπως λένε οι πληροφορίες, όταν ρωτήθηκε γιατί την χτύπησε, φέρεται να υποστήριξε ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.