Με μεγάλη θλίψη και συγκίνηση πραγματοποιήθηκε στον Ι.Ν. Αγίας Ευθυμίας, στη Νέα Χαλκιδώνα, η κηδεία του αλεξιπτωτιστή, Κωνσταντίνου Μελιγκώνη, που σκοτώθηκε εν ώρα άσκησης. Η εξόδιος ακολουθία πραγματοποιήθηκε με πλήθος κόσμου και πολλούς απόστρατους ενώ τον επικήδειο εξεφώνησε εμφανώς συγκινημένος ο διοικητής της μονάδας του.

Τους γονείς του νεκρού είχε αγκαλιά ο αδερφός του που υπηρετεί επίσης σαν στέλεχος στις Ειδικές Δυνάμεις. Στον αδικοχαμένο νεαρό αποδόθηκαν πλήρεις στρατιωτικές τιμές με παρουσία αγήματος ανδρών των ειδικών δυνάμεων (Ε.Δ). Οι επίσημοι, μετά την εξόδιο ακολουθία, μετέβησαν και στην ταφή του προκειμένου να τιμήσουν τη μνήμη του. 

Μεταξύ των επισήμων, παρέστησαν ο υπουργός Εθνικής Αμύνης, Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, ο υφυπουργός και στρατηγός εν αποστρατία, Αλκιβιάδης Στεφανής, οι αρχηγοί ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος και ΓΕΣ, αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης.

Σημειώνεται ότι στεφάνια κατατέθηκαν και εκ μέρους του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, και της προέδρου του ΚΙΝΑΛ, Φώφης Γεννηματά.