Απίστευτες σκηνές για μια ακόμη νύχτα στο Λαγανά στη Ζάκυνθο, με άγριο ξύλο μεταξύ Βρετανών και συνωστισμό στην παραλία.

Οπως φαίνεται στο αποκλειστικό βίντεο του zantereport, μια παρέα Βρετανών, κατά τη διάρκεια της νύχτας και μετά το κλείσιμο των καταστημάτων εστίασης, προφανώς υπό την επήρεια αλκοόλ, χτυπά βάναυσα με κλωτσιές στο σώμα και στο κεφάλι έναν συμπατριώτη τους και τον αφήνουν αναίσθητο στο οδόστρωμα.

Οπως αναφέρει το τοπικό μέσο της Ζακύνθου πρόκειται για καθημερινές σκηνές στο Λαγανά. Μάλιστα πριν λίγες ημέρες, ένας τουρίστας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, καθώς έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού.
Απίστευτος συνωστισμός στην παραλία του Λαγανά, μετά τα μεσάνυχτα

Εντωμεταξύ, οι εικόνες του μεταμεσονύκτιου συνωστισμού στην παραλία του Λαγανά συνεχίζονται. Οι τουρίστες από την περιοχή, μετά το κλείσιμο των καταστημάτων στις 12 τα μεσάνυχτα στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον κορωνοϊό, μαζεύονται στην παραλία όπου και παραμένουν μέχρι το πρωί.

Οπως αναφέρει το zantereport.gr, οι νεαροί τουρίστες προμηθεύονται αλκοόλ από κάβες και συνεχίζουν την διασκέδασή τους, χωρίς κανένα μέτρο προστασίας και ανεξέλεγκτα στην παραλία, την οποία και αφήνουν γεμάτη σκουπίδια, μπουκάλια, κάποια από αυτά σπασμένα και κουτιά αναψυκτικών. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, πολλοί τουρίστες είναι εντελώς απείθαρχοι, δεν φορούν μάσκα και επιμένουν να συνωστίζονται και να συμπεριφέρονται γενικά σαν να μην υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης του κορωνοϊού.

Δείτε τα σχετικά βίντεο:



ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: zantereport.gr