Έφυγε από την ζωή η σύζυγος του Γραμματέα Στρατηγικού Σχεδιασμού της Ν.Δ. Βασίλη Φεύγα.

Η Έφη Μυροθέου έδωσε γενναία μάχη για πολλούς μήνες. Η κηδεία της θα γίνει αύριο στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Παιανίας.

Η Έφη Μυροθέου υπήρξε μέλος της Πολιτικής μας Επιτροπής και σύζυγο του Γραμματέα Στρατηγικού Σχεδιασμού του κόμματος Βασίλη Φεύγα. Ήδη από φοιτήτρια, είχε υπάρξει μέλος της νεολαίας της Ν.Δ., ΟΝΝΕΔ, καθώς και του κόμματος.

Σημειώνεται ότι διετέλεσε συνεργάτιδα του Κυριάκου Μητσοτάκη για θέματα Τύπου και Επικοινωνίας από την εκλογή του, το 2004, μέχρι και τις εκλογές του 2009.

ΝΔ: Αποχαιρετάμε με θλίψη και οδύνη της Έφη Μυροθέου

Mε θλίψη και οδύνη αποχαιρετά η οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας την Έφη Μυροθέου, μέλος της Πολιτικής μας Επιτροπής και σύζυγο του Γραμματέα Στρατηγικού Σχεδιασμού του κόμματος Βασίλη Φεύγα.

«Η Έφη Μυροθέου ήταν από τα φοιτητικά της χρόνια μαχητικό μέλος της νεολαίας και του κόμματος. Αγωνίστηκε με συνέπεια, εντιμότητα και δυναμισμό για τις ιδέες της και για την παράταξη», σημειώνει η σχετική ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

«Θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της», καταλήγει.

Η ανάρτηση του Βασίλη Φεύγα

«Πριν από λίγες ώρες η αγαπημένη μου σύζυγος άφησε την τελευταία πνοή της. Με αξιοπρέπεια στάθηκε όρθια έως τo τέλος», σημείωσε ο Βασίλης Φεύγας.

Μάλιστα, ο κ. Φεύγας έγραψε πως «θα την αποχαιρετήσουμε αύριο στις 11.00 π.μ. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλλεί στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Παιανίας.»

«Καλό παράδεισο αγάπη μου!», κατέληξε ο κ. Φεύγας.