Σε απολογία κλήθηκαν για την υπόθεση της Folli Follie τα μέλη της οικογένειας Κουτσολιούτσου και 27 ακόμα κατηγορούμενοι.

Ο ιδρυτής της εταιρείας Δημήτρης, η σύζυγος του Καίτη και ο γιος τους Τζώρτζης εμφανίστηκαν χθες στην 35η ανακρίτρια και ζήτησαν προθεσμία για να απολογηθούν.

Ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος και ο γιος τους, Τζώρτζης έχουν κληθεί να απολογηθούν για πέντε κακουργήματα και συγκεκριμένα για απάτη σε βάρος του επενδυτικού κοινού, ξέπλυμα μαύρου χρήματος, χειραγώγηση αγοράς, εγκληματική οργάνωση και πλαστογραφία.

Η Καίτη Κουτσολιούτσου θα απολογηθεί για τρία κακουργήματα και συγκεκριμένα για απάτη σε βάρος του επενδυτικού κοινού, ξέπλυμα βρόμικου χρήματος και χειραγώγηση αγοράς.

Το νέο ραντεβού των μελών της οικογένειας Κουτσολιούτσου με την ανακρίτρια ορίστηκε για τις 4 Σεπτεμβρίου.

Από τους 30 κατηγορουμένους στην υπόθεση μόνο δύο δεν εμφανίστηκαν ενώπιον της ανακρίτριας. Πρόκειται για το άλλοτε δεξί χέρι της οικογένειας και πρώην υπεύθυνο των οικονομικών στη θυγατρική του Ομίλου στην Ασία και τον Κινέζο επικεφαλής της στην Ασία.

Αμφότεροι κινδυνεύουν με έκδοση ενταλμάτων σύλληψης σε βάρος τους, εάν δεν εμφανιστούν τις επόμενες ημέρες ενώπιον της ανακρίτριας.

Επισημαίνεται πως η ανακρίτρια προσωποποίησε κατηγορίες σε βάρος κι άλλων προσώπων, πλην εκείνων που είχαν διωχθεί ποινικά από την Εισαγγελία Πρωτοδικών με αποτέλεσμα ο αριθμός των κατηγορουμένων να έχει πλέον φτάσει στους 30.