Στην 1η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης απολογείται σήμερα η 33χρονη που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας από την Κάτω Τούμπα.

Όπως έγινε γνωστό, η ίδια, επικαλούμενη προβλήματα υγείας, διακομίστηκε τις τελευταίες ώρες σε εφημερεύον νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και μετά την εξέτασή της επέστρεψε στα κρατητήρια.

Εις βάρος της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείριση σε ανήθικες ασχολίες, βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, πορνογραφία ανηλίκων, έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και προμήθεια ναρκωτικών ουσιών.

Υπενθυμίζεται ότι η κατηγορούμενη ανατρέπει τα όσα είχε αρχικά καταθέσει για ερωτική διάθεση απέναντι στο παιδί και δηλώνει ότι «θέλει να επανορθώσει». Η 33χρονη μίλησε στην εκπομπή «Μαζί σου» του ΣΚΑΪ και κλαίγοντας υποστήριξε πως δεν ανήκει σε κανένα κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας ή κάτι παρόμοιο, καθώς και ότι το μόνο που ήθελε ήταν να φροντίσει τη 10χρονη. Χαρακτήρισε, δε, τα όσα έχουν ακουστεί για αυτό το θέμα παράλογα, καθώς, όπως είπε, είναι απλός άνθρωπος και δεν έχει σχέση με κάτι τέτοιο.

Εντύπωση προκαλεί η αλλαγή της στάσης της όσον αφορά την ερωτική διάθεση την οποία η ίδια είχε δηλώσει πως είχε απέναντι στη Μαρκέλλα. Η κατηγορούμενη απέδωσε εκείνες τις δηλώσεις στον πανικό και στις συνθήκες της σύλληψής της, ισχυριζόμενη πως δεν είχε καμία ερωτική διάθεση απέναντι στο παιδί και πως δεν το άγγιξε καν, αλλά αυτό που έκανε είναι να το πλύνει και να το αλλάξει επειδή ήταν πολύ βρώμικο.

«Ήταν υπό την επήρεια σκληρών ναρκωτικών όταν ομολόγησε»

«Η εντολέας μου ήταν υπό την επήρεια σκληρών ναρκωτικών που είχε κάνει χρήση αλλά και υπό την επήρεια ψυχολογικής πίεσης, όταν ομολόγησε» δήλωσε ο δικηγόρος της 33χρονης νωρίτερα σήμερα.


Μιλώντας στον ΑΝΤ1 το πρωί της Δευτέρας, ο Βασίλης Νουλέζας υποστήριξε πως «τώρα που πέρασαν κάποιες ημέρες, ηρέμησε και ξεκαθάρισε το μυαλό της».