Αίσθηση προκάλεσε ένα νέο περιστατικό συνωστισμού, παρά τα μέτρα για τον κορωνοϊό, αυτή τη φορά στον χώρο του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για ένα πάρτι που διοργανώθηκε μέσα στο ΑΠΘ και διήρκησε έως και σήμερα τα ξημερώματα. Η συμμετοχή των φοιτητών φέρεται να ήταν μεγάλη, ενώ το γύρο του διαδικτύου κάνει και ένα βίντεο που κυκλοφόρησε.

Το θέμα σχολίασε σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο συγγραφέας και Έφορος του Εβραϊκού Μουσείου Θεσσαλονίκης Ευάγγελος Χεκίμογλου.

«Από χτες το βράδυ μέχρι και σήμερα το πρωί (5.15πμ) πραγματοποιείται πάρτυ μέσα στο Αριστοτέλειο. Όπως διαπίστωσα ιδίοις όμμασι (έχοντας ξυπνήσει από την εκκωφαντική μουσική, καίτοι κατοικώ σε ικανή απόσταση), η παρουσία φοιτητών ήταν μεγάλη. Δεκάδες αποχωρούσαν πριν από ολίγου, περπατώντας στην λεωφόρο Καραμανλή, αλλά εξακολουθεί η μουσική και ο κραδασμός. Και αναρωτιέμαι: της Μυκόνου και του Αλίμου τα κέντρα έκλεισαν -και πολύ καλώς- αλλά το Αριστοτέλειο Club έχει ασυλία; Δεν κολλάνε covid19 στα άγια χώματά του, ή δεν υφίσταται κοινή ησυχία οσάκις πρόκειται για δωρεάν σπουδάζοντες φοιτητές; Ο κ. πρύτανης ήταν εκείνος που έδωσε άδεια για να γίνει πάρτυ με μεγάλη προσέλευση; Και αν όχι ποιος; Αν πάλι δεν δόθηκε άδεια από κανένα, ποιοι ήταν οι υπεύθυνοι φοιτητές που αυθαρέτως μετέτρεψαν το πανεπιστήμιο σε Μύκονο; Υπάρχει εισαγγελέας να ασχοληθεί με το θέμα;»

Πηγή άρθρου: voria.gr