Δραματικές στιγμές ζουν τις τελευταίες ώρες οι γονείς της 10χρονης Μαρκέλλας Βεράμη, από την Τούμπα Θεσσαλονίκης που αγνοείται από την Πέμπτη.

Τα ίχνη του κοριτσιού χάθηκαν την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι της από το σχολείο, την ίδια μέρα ενημερώθηκε το Χαμόγελο του Παιδιού.

Ο πατέρας της μικρής Μαρκέλλας υποστήριξε την κατηγορία που έκανε και η μητέρα του παιδιού σύμφωνα με την οποία μια κοκκινομάλα γυναίκα, ύψους περίπου 1,50 μ πλησίασε την Μαρκέλλα και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

«Δεν πάει το μυαλό μας πουθενά. Δεν είχαμε διαφορές με κάποιον, δεν είμαστε τέτοιοι άνθρωποι» είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας του παιδιού στον Ant1.

Νωρίτερα, η μητέρα του κοριτσιού, τόνισε ότι ένας συμμαθητής της, που ήταν μαζί της μετά το σχόλασμα, ανέφερε ότι τη μικρή προσέγγισε μία άγνωστη γυναίκα, η οποία φώναξε τη 10χρονη με το όνομά της.

«Ήρθαν συμμαθητές της Μαρκέλλας από το σχολείο και είπαν ότι κάποια κυρία από το στενό Καισαρείας 38 πήρε το παιδί. Δηλαδή το φώναξε να το ρωτήσει κάτι και το πήρε μαζί της», είπε η μητέρα. «Το παιδί δεν ήρθε στο σπίτι, το πήρε αυτή η γυναίκα και έφυγε λέγοντας “έλα να σου δώσω κάτι για τη μαμά”».


Η Μαρκέλλα έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,50 και 46 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο κολάν, καφέ κοντομάνικη μπλούζα, μαύρα παπούτσια και είχε μαζί της γαλάζια σχολική τσάντα με λουλούδια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.