Βελτιωμένος αναμένεται να είναι ο καιρός μέχρι και τη Δευτέρα, ωστόσο το Σάββατο αναμένονται βροχές σε αρκετές περιοχές της χώρας.

Σήμερα, Παρασκευή ο καιρός θα είναι γενικά καλός τις περισσότερες ώρες της ημέρας και για τις περισσότερες περιοχές της χώρας, όπου θα έχουμε κάποιες αραιές νεφώσεις, και μεγάλα διαστήματα με ανοίγματα στον ουρανό.

Από αργά το βράδυ της Παρασκευής, φαίνεται πως ο καιρός θα καταστεί άστατος κυρίως στις δυτικότερες – κεντροδυτικότερες περιοχές της χώρας. Μάλιστα, προς τα μεσάνυχτα της Παρασκευής και προς τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου φαίνεται ότι θα ξεκινήσει να βρέχει σε περιοχές των Επτανήσων, σε τμήματα της κεντροδυτικής Πελοποννήσου, της κεντροδυτικής Στερεάς, της Θεσσαλίας, της Ηπείρου και της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας.

Στην Αττική την Παρασκευή περιμένουμε λίγες αραιές νεφώσεις, οι οποίες κατά διαστήματα θα πυκνώνουν ελαφρώς. Αργά το βράδυ της Παρασκευής και προς τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, θα σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές στα βόρεια τμήματα του νομού. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή περιμένουμε επίσης λίγες αραιές νεφώσεις, οι οποίες κατά διαστήματα θα πυκνώνουν. Από αργά το βράδυ της Παρασκευής φαίνεται ότι θα ξεκινήσει να βρέχει στις περισσότερες περιοχές της ευρύτερης κεντρικής Μακεδονίας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου.