Tο άνοιγμα επιπλέον δέκα ξενοδοχείων ανακοίνωσε πριν από λίγο η διοίκηση του Ομίλου Grecotel, σε συνέχεια της απόφασης από τη γερμανική κυβέρνηση για το άνοιγμα των πτήσεων.

Τα ξενοδοχεία του ομίλου στηρίζονται παραδοσιακά στη γερμανική αγορά από όπου και αναμένονται (μαζί με την αυστριακή) οι πρώτοι επισκέπτες.

Οι πρώτες μονάδες θα ανοίξουν στις 3 Ιουλίου.
Πρόκειται για το ξενοδοχείο Grecotel Vouliagmeni Suites στην Αθήνα, και τα Grecotel Amirandes, και Meli Palace σε Ηράκλειο και Λασίθι Κρήτης αντίστοιχα.

Ακολουθεί στις 4 Ιουλίου το Grecotel Daphnila Bay, στην Κέρκυρα (Δασιά), ενώ στις 10 Ιουλίου ξεκινούν δραστηριότητα το Grecotel Creta Palace στο Ρέθυμνο, το ΝΕΟ Grecotel Margo Bay στη Χαλκιδική, και το NEO Gelina Resort στην Κέρκυρα.

Στις 15 Ιουλίου, ανοίγει τις πόρτες του το Grecotel Caramel (Ρέθυμνο), και τα Grecotel Astir και Egnatia στην Αλεξανδρούπολη.
Grecotel-Amirandes


Στις 15 Μαΐου η Grecotel είχε ανακοινώσει το άνοιγμα των ξενοδοχείων της σε Πελοπόννησο, Σούνιο και Μύκονο  με τα ξενοδοχεία: Grecotel Cape Sounio, Grecotel Riviera Olympia & Aquapark, στην Κυλλήνη με τις μονάδες Grecotel Μandola Rosa, Grecotel Olympia Riviera και Grecotel Oasis, το Grecotel Casa Marron στην Αχαΐα, το Grecotel Filoxenia στην Καλαμάτα και το Grecotel Mykonos Blue.

Είναι άλλωστε τα ξενοδοχεία που ευνοούνται από πλευράς οδικής πρόσβασης. Για την ώρα τα περισσότερα ονόματα στις κρατήσεις είναι ελληνικά, ενώ υπάρχει μεγάλη πρόθεση από τους Γερμανούς.

Ο ΝΕΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΑΚΟΠΩΝ
Η διοίκηση της Grecotel, προσαρμοζόμενη στα υγειονομικά πρωτόκολλα σχεδίασε και προτείνει έναν νέο τρόπο διακοπών με την ονομασία «Καλοκαίρι στη Θάλασσα».

Σκοπός είναι η ασφάλεια του πελάτη και του προσωπικού, χωρίς να επηρεάζεται η άνεση, η χαλάρωση και η  γενναιόδωρη φιλοξενία για την οποία και φημίζεται η εταιρία. 

Καταλυτικό ρόλο παίζουν οι μεγάλες εκτάσεις των resorts, όοπου κάθε δωμάτιο μπορεί να εξασφαλίσει ιδιωτικότητα στον πελάτη. Οπως χαρακτηριστικά πληροφορεί η ομάδα της Grecotel, το κάθε δωμάτιο  ή bungalow με κήπο θα συνοδεύεται από την ομπρέλα του στη θάλασσα και τις πισίνες, ενώ υπηρεσίες θα παρέχονται από απόσταση με ειδικά ωράρια και διαδρομές. 
idiotiki_pisina_grecotel_parapoltika


ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ 
Η συχνότητα καθαρισμού και απολύμανσης των περιοχών της πισίνας και των υδρομασάζ θα είναι πλέον αυξημένη ενώ θα χρησιμοποιούνται ειδικά απολυμαντικά για το νερό.

Ωστόσο, δεν  θα προσφέρονται οι υπηρεσίες spa, δραστηριότητες κλειστής πισίνας, υπηρεσία groom, γυμναστήριο, sports (εκτός από ατομικά), και η Grecoland.

Ειδική ομάδα απολύμανσης θα επιβλέπει τον καθαρισμό των δωματίων καθώς και τον καθαρισμό δωματίων με ύποπτες ή επιβεβαιωμένες περιπτώσεις COVID-19.

Στην περίπτωση όπου οι δυνητικά άρρωστοι δεν μπορούν να μεταφερθούν σε κέντρο υγείας ή το πλησιέστερο νοσοκομείο έχει προβλεφθεί ξεχωριστός χώρος με αυστηρά μέτρα απόστασης και πληρότητας για τα δωμάτια και θα διεξάγεται ειδικός καθαρισμός.

vouliagmeni-suites-deluxe-gustroom-sea-view-luxury-accommodation-in-athens-16945



Το φαγητό θα σερβίρεται αποκλειστικά υπαίθρια και θα μπορεί να προσφέρεται σε μπουφέ, είτε family style, είτε self service.
«Οι μεγάλοι χώροι των ξενοδοχείων επιτρέπουν η εστίαση να είναι 100% υπαίθρια (δεν παρέχονται κλιματιζόμενοι χώροι) με τις προβλεπόμενες αποστάσεις για τα τραπέζια, ωράριο λειτουργίας με διπλό seating αν χρειαστεί και διαδρομές κυκλοφορίας μεταξύ μπουφέ και τραπεζιών. Τα νερά, αναψυκτικά και οι χυμοί σερβίρονται στο τραπέζι και είναι προσφορά μας. Τα παιδιά τρώνε μόνο μαζί με τους γονείς. Υπάρχουν έως δύο a la carte επιλογές, ανάλογα το ξενοδοχείο», ανακοινώνει ο όμιλος.

14-special-dining-in-amirandes-resort-crete-27303