«Δεν σταματάει ούτε η προσπάθεια, ούτε ο αγώνας μας» ανέφερε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος σήμερα μαζί με τον λοιμωξιολόγο, Σωτήρη Τσιόδρα, έκαναν την τελευταία τηλεοπτική ενημέρωση προς το κοινό για τις εξελίξεις της πανδημίας στη χώρα μας. Ήταν η τελευταία προγραμματισμένη ενημέρωση, καθώς η κρίση από την πανδημία φαίνεται ότι εξελίσσεται θετικά και γι’ αυτό η ενημέρωση από εδώ και πέρα θα γίνεται γραπτώς.

Με έναν κόμπο στο λαιμό, που τελικά άφησε να τον κυριεύσει ο Νίκος Χαρδαλιάς στο δικό του αποχαιρετιστήριο λόγο τόνισε τις δύσκολες στιγμές που είχε να αντιμετωπίσει, τις δύσκολες αποφάσεις είχε να πάρει, έχοντας γνώμονα πάντα τους επιστήμονες και όχι το ότι κάποιοι δεν θα συμφωνήσουν μαζί του ή θα διαφωνήσουν έντονα.

«Επί τέσσερις μήνες δώσαμε έναν δύσκολο αγώνα, εμείς από εδώ κι εσείς από το σπίτι. Τα καταφέραμε μέχρι εδώ», ωστόσο όπως τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς, μπορεί να σταματάει η προγραμματισμένη ενημέρωση, όχι όμως και ο αγώνας και η ανησυχία. Η προσπάθεια θα συνεχιστεί και μάλιστα με μεγαλύτερη ένταση καθώς ο ιός παραμένει.