Με δάκρυα, χειροκροτήματα και συνθήματα που ραγίζουν καρδιές πλήθος κόσμου, εκπρόσωποι φορέων, συλλόγων, συγγενείς, φίλοι, αλλά και νέα παιδιά, βρέθηκαν σήμερα στο προαύλιο των δικαστηρίων για να συμπαρασταθούν στους γονείς της Ελένης Τοπαλούδη. Σήμερα με την απόφαση του δικαστηρίου, που επέβαλε την ποινή των ισοβίων για την δολοφονία και κάθειρξη 15 ετών για τον βιασμό της άτυχης Ελένης Τοπαλούδη, έκλεισε για τους γονείς ένα μαρτυρικό κεφάλαιο από την δολοφονία του παιδιού τους.

eleni3

Οι γονείς της Ελένης που έκαναν τους πάντες να υποκλιθούν στην αξιοπρέπεια με την οποία αντιμετώπισαν τον αβάσταχτο πόνο για έναν γονέα, το θάνατο του παιδιού τους, όταν έκαναν την εμφάνισή τους στο προαύλιο των δικαστηρίων, μετά την ολοκλήρωση της δίκης, έγιναν δεκτή από πλήθος κόσμου που βρέθηκαν και ξέσπασαν σε μηνύματα συμπαράστασης.

eleni2

«Ποτέ μην ξεχαστεί τι κάναν στην Ελένη, καμία άλλη δολοφονημένη» ήταν το σύνθημα που φώναζαν από το πρωί και με ένα ξέσπασμα αγάπης, δάκρυα και χειροκροτήματα αποχαιρέτησαν με το ίδιο σύνθημα τους γονείς της Ελένης όταν εκείνη αποχωρούσαν από τα δικαστήρια.