«Σχεδιάζοντας την επιστροφή στη νέα κανονικότητα, βρισκόμαστε μπροστά σε μια εποχή που η ανάγκη για ενημέρωση των ιδιοκτητών έχει ξεπεράσει κάθε ιστορικό προηγούμενο, δεδομένου ότι ούτε η ΚΥΑ για τη μείωση των μισθωμάτων έχει εκδοθεί, ούτε πλατφόρμα έχει ανοίξει για τις δηλώσεις των ενοικιαστών-επαγγελματιών χωρίς εργαζομένους, ούτε είναι σαφές ότι θα τερματιστούν οι μειώσεις, και πότε και πώς θα αντιμετωπιστούν φορολογικά», αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων.

Η ΠΟΜΙΔΑ, αναφέρει στην ανακοίνωση της «για να αποφύγει την ανεξέλεγκτη συρροή μελών στο γραφείο ενημερώσεώς της (Σοφοκλέους 15 και Αιόλου) και τους κινδύνους που αυτή εγκυμονεί, αναστέλλει την αυτοπρόσωπη εξυπηρέτησή τους από τα γραφεία της οδού Σοφοκλέους 15 μέχρι την 31η Αυγούστου, και από τη Δευτέρα, 11.5.2020 καθιερώνει το εξής ειδικό θερινό πρόγραμμα πλήρους και απόλυτα ασφαλούς ενημέρωσής τους, τηλεφωνικά, ή μέσω διαδικτύου:

Η γραμματεία θα εξυπηρετεί καθημερινά 10 - 4 μ. τηλεφωνικά (210 3213211) μέσω της ηλ. διεύθυνσης mail@pomida.gr, για άμεση εγγραφή & ανανέωση συνδρομών, μέσω www.pomida.gr».

«Η τηλεφωνική ενημέρωση θα γίνεται από τουςτηλεφωνικούς αριθμούς που μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να πληροφορηθούν από τη σελίδα μελών του www.pomida.gr, τη γραμματεία (τηλ. 210 3213211), ή την κάρτα μέλους τους. Καθημερινή άμεση ενημέρωση όλων των ιδιοκτητών ακινήτων από την ιστοσελίδα www.pomida.gr» αναφέρεται στην ανακοίνωση.