Οι παίκτες της Εθνικής μας ομάδας που κατέκτησαν το Euro 2004, γνωστοί και ως Greek Legends 2004, στηρίζοντας αυτές τις δύσκολες στιγμές τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη για αίμα, θα βρίσκονται αύριο, Τετάρτη 1 Απριλίου και ώρα 11:00, στην πρώτη σταθερή Αίθουσα Αιμοληψιών στην Ελλάδα, που βρίσκεται στο Αιγάλεω (Δημοτικό Γήπεδο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης», Θηβών 268). Η Αίθουσα Αιμοληψιών έχει τεθεί σε λειτουργία από τις 16 Δεκεμβρίου 2019. Παραχωρήθηκε από το Δήμο Αιγάλεω και εξοπλίστηκε με την ευγενική χορηγία του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Ιωάννη Σ. Λάτση». Λειτουργεί καθημερινά 09:00-14:00 και 15.00-20:00 (εκτός Σαββάτου και Κυριακής).

Κατάλληλα εξοπλισμένη, εύκολα προσβάσιμη, μια αίθουσα όπου ο εθελοντής αιμοδότης μπορεί να προσφέρει αίμα με ασφάλεια, σε ένα ευχάριστο και άνετο περιβάλλον, εκτός νοσοκομείου, με την επίβλεψη εξειδικευμένων επαγγελματιών υγείας και με ιδιαίτερη μέριμνα για τη διευκόλυνση των ΑμεΑ. Η Αίθουσα Αιμοληψίας καλύπτεται με έμπειρο προσωπικό και συγκεκριμένα με: 1. Τέσσερις (4) Ιατρούς 2. Τρεις (3) Νοσηλευτές 3. Μία (1) Επισκέπτρια Υγείας 4. Δύο (2) ΔΕ Βοηθούς Ιατρικών Εργαστηρίων

Όλο το προσωπικό μετακινείται εκ περιτροπής, από τα Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας της 2ης ΥΠΕ, προκειμένου να διασφαλισθεί η εύρυθμη λειτουργία της Αίθουσας Αιμοληψιών.