Άλλο ένα θύμα προστίθεται στη λίστα των νεκρών από τον κοροναϊό στην Ελλάδα. Πρόκειται για άνδρα 70 ετών από την Καστοριά.

Ο έκτος νεκρός στην Ελλάδα από την πανδημία που σαρώνει ολόκληρο τον κόσμο ανακοινώθηκε πριν από λίγο, ενώ πρέπει να σημειωθεί πως είναι ο τρίτος νομός από την Καστορία.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ ο άνδρας 70 ετών πέθανε στο νοσοκομείο της Καστοριάς. Πλέον από τα έξι θύματα του κορονοϊού στην Ελλάδα τα τρία είναι από την Καστοριά και είναι όλοι τους άνδρες.

Σημειώνεται πως την Τετάρτη ανακοινώθηκαν 31 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα, που ανεβάζουν συνολικά τον αριθμό των ασθενών με κοροναϊό σε 418 τις τελευταίες 23 ημέρες της πανδημίας και στην Ελλάδα.

Στις ΜΕΘ 30 ασθενείς -Πάνω από 20 οι διασωληνομένοι
Σύμφωνα με πληροφορίες 30 ασθενείς που είναι θετικοί στον κοροναϊό νοσηλεύονται αυτή την ώρα στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ). Την ίδια στιγμή αυξάνεται ραγδαία ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, καθώς μέσα σε λίγες ώρες ξεπέρασαν τους 20. Αυτή η αύξηση προκαλεί ανησυχία στην επιστημονική κοινότητα καθώς μόλις χθες ανακοινώθηκε πως οι διασωληνωμένοι ήταν 13, και μέσα σε λίγες ώρες ο αριθμός αυτός ανέβηκε τους 20.


ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΑΪΟ

Πόσο διαρκεί η επώαση του ιού και πότε εμφανίζονται τα πρώτα συμπτώματα
Πώς γίνεται η διάγνωση και πώς μεταδίδεται;
Πού πρέπει να καλέσετε εάν παρουσιάσετε συμπτώματα
Τι κάνουμε αν ένα μέλος της οικογένειας εμφανίσει συμπτώματα