Μειώνονται κατά 40% , από αύριο Δευτέρα τα δρομολόγια του αστικού ΚΤΕΛ στα Χανιά όπως ανακοίνωσε σήμερα σε έκτακτη συνέντευξη τύπου ο εκπρόσωπος του συγκοινωνιακού φορέα Κώστας Κατσουλάκης.



Όπως χαρακτηριστικά τόνισε, «προσαρμοζόμαστε στις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί με την εξάπλωση του κοροναϊού με στόχο την ελάττωση των μετακινήσεων των πολιτών που έχει οριστεί ως μέτρο πρόληψης από την πολιτεία».

Για κάθε αλλαγή ή τροποποίηση το επιβατικό κοινό μπορεί να ενημερώνεται είτε μέσω του site του Αστικού ΚΤΕΛ Χανίων www.chaniabus.gr, είτε μέσω της εφαρμογής για iOS και Android ChaniaCityBus, είτε τηλεφωνικά στα τηλέφωνα 28210-27044, 28210-93345, είτε μέσω mail στο chaniabus@gmail.com

Παράλληλα σύμφωνα με τον κ Κατσουλάκη , «γίνεται καθημερινά απολύμανση στον στόλο των λεωφορείων του Αστικού ΚΤΕΛ Χανίων, ενώ έχουν εφοδιαστεί οι οδηγοί των λεωφορείων με ειδικά σπρέι ώστε και στο ενδιάμεσο της βάρδιας να υπάρχει δυνατότητα ψεκασμού και απολύμανσης για να τηρηθεί σε υψηλό επίπεδο ο βαθμός υγιεινής. Ωστόσο θα πρέπει και ο κάθε πολίτης μεμονωμένα να φροντίζει για την υγιεινή και την προστασία τη δική του και των υπολοίπων».

Παράλληλα και για περιπτώσεις που θα υπάρξουν έκτακτες συγκοινωνιακές ανάγκες θα δρομολογηθούν εφεδρικά λεωφορεία , ενώ όπως διευκρίνισε η πληρότητα κάθε δρομολογίου δεν θα ξεπερνά το 50%.