Αποκλειστικά στην εκπομπή Live News του MEGA μίλησε η γυναίκα που μολύνθηκε με τον κοροναϊό μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα από τα Ιεροσόλυμα.

Η 58χρονη αν και δεν εμφάνισε κανένα σύμπτωμα κλήθηκε από τους αρμόδιους να εξετασθεί κι έτσι βρέθηκε θετική στον κοροναϊό.

«Είμαι δαχτυλοδεικτούμενη»

Μετά από την εξέταση η γυναίκα από τον Πύργο τέθηκε σε κατ΄οίκον περιορισμό.

Ωστόσο η ίδια δηλώνει πως είναι «δαχτυλοδεικτούμενη» από την τοπική κοινωνία παρ’ ότι δεν εμφάνισε ποτέ κανένα σύμπτωμα.

«Βγήκαμε τι είπαμε για να προστατέψουμε τον κόσμο, αλλά ότι και να είχαμε, ακόμη και λέπρα και AIDS δεν έχει κανένας δικαίωμα να παίζει με το πόνο του άλλου. Ούτε και εμείς είμαστε ανεύθυνοι να κολλήσουμε τους άλλους. Ήταν θέλημα Θεού να γίνει αυτό», τόνισε στο Live News η 58χρονη.

«Δεν εμφάνισε ποτέ συμπτώματα»

Από την άλλη πλευρά, ο γιος της 58χρονης από τον Πύργο μίλησε ζωντανά στο Live News περιγράφοντας πως η μητέρα του βρέθηκε να έχει τον κοροναϊό.

«Η μητέρα μου ήταν στο πρώτο γκρουπ που ταξίδεψε στα Ιεροσόλυμα. Μόλις επέστρεψε δεν υπήρχε κανένα κρούσμα ακόμη στη χώρα. Η μητέρα μου δεν εμφάνισε ποτέ συμπτώματα, απλά ενημερώθηκε από τον ΕΟΔΥ να εξεταστεί και βρέθηκε θετική. Μέχρι τότε ήταν σε καραντίνα από εμένα και από την οικογένειά μου, ωστόσο η ίδια κυκλοφορούσε κανονικά στον Πύργο. Μόλις τα πράγματα σοβάρεψαν η μητέρα μου μπήκε σε καραντίνα στο σπίτι της», τόνισε ο Μανώλης Καλογερόπουλος προσθέτοντας πως η δική του οικογένεια έκανε το τεστ και βγήκε αρνητική στον κοροναϊό.

\