Την αθώωση, λόγω αμφιβολιών, του ηθοποιού Γιώργου Καρκά πρότεινε η εισαγγελέας της έδρας, Γιώργου Καρκά για το αδίκημα του βιασμού του οδηγού ταξί τον Νοέμβριο του 2018. Με μία εξαιρετικά σύντομη αγόρευση, η εισαγγελέας της έδρας, τόνισε πως από τις δύο πλευρές έχουν διατυπωθεί αντικρουόμενοι ισχυρισμοί για το τι συνέβη το επίμαχο βράδυ ανάμεσα στον ηθοποιό και τον οδηγό ταξί.

Ωστόσο, έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στην έκθεση του γενετιστή, πραγματογνώμονα, Γιώργου Φιτσιάλου ο οποίος είχε τονίσει πως δεν είχε βρεθεί DNA του ηθοποιού πουθενά.

«Για όλα όσα έχουν διατυπωθεί υπάρχει ένας αντίλογος» τόνισε η εισαγγελέας, εξηγώντας «όμως υπάρχει ένα αποδεικτικό στοιχείο στη δικογραφία για το οποίο δεν μπορεί να υπάρξει αντίλογος. Αυτό το στοιχείο είναι η έκθεση dna της ιατροδικαστικης υπηρεσιας Αθηνών. Σε αυτή προκύπτει ότι δεν εντοποιδτηκε κανένα ίχνος dna του κατηγορουμένου στον οδηγό ταξί. Ο γενετιστής κύριος Φιτσιαλος όσον αφορά στην συγκεκριμένη έκθεση εισεφερε στο δικαστήριο μια ακαταμάχητη επιστημονική άποψη ότι μόνο τα μάτια δεν αφήνουν dna. Η έκθεση της ιατροδικαστικής υπηρεσιας δεν αφήνει περιθώρια. Όσο για το ενδεχόμενο ο κατηγορούμενος να φορούσε γάντια δεν υπάρχουν στοιχεία που να οδηγούν σε τέτοιο συμπερασμα. Ουτε ο μάρτυρας υποστήριξε ότι ο κατηγορούμενος φορούσε γάντια όταν του άγγιξε τη ρόγα. Προτείνω να κηρυχθεί αθώος λόγω αμφιβολιών για το αδίκημα του βιασμού».

Η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την ενοχή του ηθοποιού μόνο για το αδίκημα της κατοχής μικροποσότητας ναρκωτικών ουσιών.

Η δικη συνεχίζεται με τις αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης και πολιτικής αγωγής.