Στο στρατιωτικό νοσοκομείο της Ρόδου νοσηλεύεται από σήμερα τα ξημερώματα στρατιώτης που υπηρετεί σε μονάδα του νησιού.

 Ο συγκεκριμένος στρατιώτης παρουσίασε πυρετό, καθώς επίσης και άλλα συμπτώματα γρίπης. Η μεταφορά του κρίθηκε αναγκαία από τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές καθώς ο συγκεκριμένος στρατιώτης είχε ταξιδέψει πρόσφατα στην Ιταλία.

 Στο γραφείο του Διοικητή του νοσοκομείου της Ρόδου κ. Γρηγόρη Ρουμάνη πραγματοποιήθηκε ειδική σύσκεψη, στην οποία συμμετέχουν αρμόδιοι γιατροί. Εκτός των άλλων στη σύσκεψη θα απασχολήσει και το συγκεκριμένο περιστατικό.

Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για προληπτική διαδικασία «καραντίνας» στην οποία έχει τεθεί το συγκεκριμένο άτομο, έχουν παρθεί δείγματα για αιματολογικές εξετάσεις, τα οποία θα αποσταλούν στο αρμόδιο τμήμα του Ινστιτούτου ΠΑΣΤΕΡ, το οποίο θα αποφανθεί για τι είδους ασθένεια πρόκειται.

 Μιλώντας στην «Ροδιακή» επιτελικός γιατρός της Ρόδου, που έχει εικόνα για την συγκεκριμένη περίπτωση, επεσήμανε ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας, δεδομένου ότι έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα για την συγκεκριμένη περίπτωση. Τα αποτελέσματα από την εξέταση θα γίνουν γνωστά στους αρμόδιους γιατρούς του στρατιωτικού νοσοκομείου το αργότερο μέχρι αύριο το πρωί.

 

Πηγή: Rodiaki.gr