Ένα πολύχρωμο «μωσαϊκό» αποκριάτικων δράσεων και εκδηλώσεων υπόσχεται ο δήμαρχος Αχαρνών κ. Σπύρος Βρεττός για όλους τους δημότες αλλά και τους επισκέπτες του Δήμου, αρχής γενομένης από το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου έως και την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς στις 2 Μαρτίου.

«Γιορτάζουμε το καρναβάλι στις Αχαρνές», τονίζει ο Δήμαρχος και μαζί με την ΔΗ.Κ.Ε.Α. (Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αχαρνών) καλεί ολόκληρη την πόλη, αλλά και όποιον βρεθεί σε αυτήν, σε μεγάλες δόσεις κεφιού και χαράς μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων που διοργανώνουμε και απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους.

Εξίσου εντυπωσιακά και ενδιαφέροντα θα είναι και τα Κούλουμα την Καθαρά Δευτέρα στο Ολυμπιακό Χωριό με χορό, μουσική και φυσικά σαρακοστιανά εδέσματα.
KARNAVALI_-_ACHARNES_2020

Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του δήμου Αχαρνών:

  • Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020 στις 10:30 π.μ. – Σύλλογοι Ηπειρωτών και Θεσσαλών: Χορευτικά και Δρώμενα.
  • Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 στις 10:30 π.μ. – ΙΛΕΑ – Λύκειο Ελληνίδων – Πινακοθήκη. ΔΗΚΕΑ – Δημοτικό Ωδείο: Τραγούδια, Δρώμενα, Ντόντιλιες, Καμήλα, Γαϊτανάκι.
  • Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020 στις 10:30 π.μ. – Σύλλογος Κρητών & Εύξεινος Λέσχη «Καπετάν Ευκλείδης»: Χορευτικά και Δρώμενα.
  • Κυριακή 1 Μαρτίου 2020 στις 14:00 μ.μ. – Καρναβαλική Παρέλαση με Άρματα Σχολείων και Πολιτιστικών Συλλόγων της πόλης μας.
Συναυλία με τη ΧΡΥΣΠΑ

Καθαρά Δευτέρα 2 Μαρτίου 2020 στις 10:30 π.μ. – Κούλουμα στο Ολυμπιακό Χωριό (Πλατεία Ολυμπιονικών): Δρώμενα, Χορός, Μουσική από Συλλόγους της περιοχής, Σαρακοστιανά εδέσματα.