Δημότης Αντιπάρου θα γίνει ο σταρ του Χόλιγουντ, Τομ Χανκς, ο οποίος πρόσφατα πολιτογραφήθηκε Έλληνας.

Όπως μετέφερε η δημοσιογράφος Νάνσυ Παραδεισανού στην εκπομπή, ο δήμος του νησιού όπου περνά τα περισσότερα καλοκαίρια του ο σταρ του Χόλιγουντ, ετοιμάζει μια μεγάλη γιορτή για να τον τιμήσει.

Να θυμίσουμε ότι ο Τομ Χανκς έχει 4 παιδιά και είναι παντρεμένος με την ελληνικής καταγωγής ηθοποιό, Ρίτα Γουίλσον, η οποία με ανάρτησή της στο Instagram, ευχαρίστησε την Ελλάδα για την πολιτογράφηση της ίδια και του συζύγου της. Χάρη σε αυτήν, ο Τομ Χανκς γνώρισε την ορθόδοξη χριστιανική πίστη, την οποία και ασπάστηκε. Είναι γνωστό ότι διαθέτει ακίνητη περιουσία στην Αντίπαρο, την οποία επισκέπτεται συχνά. Λιγότερο γνωστή είναι η φιλανθρωπική δράση που έχει αναπτύξει, μεταξύ των οποίων η μεγάλη βοήθεια που παρείχε στους πυρόπληκτους στο Μάτι.

Ο Τομ Χανκς, που είναι υποψήφιος για Όσκαρ μετά από 19 χρόνια, λατρεύει την Ελλάδα και δεν είναι λίγες οι φορές που τη διαφημίζει στο εξωτερικό. Πρόσφατα, μετά τη βράβευσή του στις Χρυσές Σφαίρες, έκανε πλάκα μιλώντας για τη πολιτογράφησή του. Συγκεκριμένα, ο Τομ Χανκς ρώτησε αν τώρα που πολιτογραφήθηκε Έλληνας πρέπει να πάει στρατό και να πληρώνει φόρους.