Κανονικά κινούνται τα οχήματα στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας, σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση της Τροχαίας. Ενώ δεν ισχύει πλέον η απαγόρευση κυκλοφορίας για τα φορτηγά και τα λεωφορεία.

Παράλληλα ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών κ. Καραμανλής ενημερωνόταν συνεχώς από νωρίς το απόγευμα για την εξέλιξη του προβλήματος και περίπου στις 7.15 μμ μετέβη επιτόπου για να συντονίσει από κοντά την κατάσταση.

Νωρίτερα, η Νέα Οδός, ενημέρωσε τους οδηγούς, ότι έπειτα από σχετικές αποφάσεις των αστυνομικών διευθύνσεων, λόγω της σφοδρότητας των καιρικών φαινομένων στις περιοχές Μαλακάσας, Υλικής & Μαρτίνου και με στόχο την ασφάλεια των πολιτών, διακόπτεται η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα προς Λαμία στα διόδια των Αφιδνών και στο ρεύμα προς Αθήνα πριν τα Οινόφυτα.


Εγκλωβίστηκαν οδηγοί στη Μαλακάσα

Αρκετά οχήματα εγκλωβίστηκαν στον παράδρομο της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας στο ύψος της Μαλακάσας.

Μεγαλύτερα προβλήματα υπήρχαν στο ρεύμα προς Αθήνα κοντά κοντά στην έξοδο προς Μαλακάσα όπου αρκετοί οδηγοί μαζί με τα οχήματά τους είχαν εγκλωβιστεί.

Εντωμεταξύ, λεωφορεία του ΚΤΕΛ που κατευθύνονταν προς την Αθήνα, ακινητοποιήθηκαν στο κεντρικό και το περιφερειακό ΚΤΕΛ Φθιώτιδας με εντολή των αρχών, προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων στην συνέχεια των δρομολογίων προς Μαρτίνο και Βοιωτία όπου εξακολουθεί να χιονίζει.