Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία των Αγίων Θεοδώρων, με το τραγικό τέλος που βρήκε μια ηλικιωμένη γυναίκα, όταν Ρομά την λήστεψαν και στη συνέχεια την πάτησαν με το αυτοκίνητό τους.

Στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό, για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ μέχρι να νυχτώσει επιχειρούσε στην περιοχή και ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με το korinthostv.gr οι αδίστακτοι ληστές προσέγγισαν την 77χρονη και με τη χρήση βίας προσπάθησαν να της αποσπάσουν κόσμημα που η ίδια έφερε. Η ηλικιωμένη αντιστάθηκε σθεναρά ωστόσο οι δράστες την έσυραν για κάποια μέτρα, πέρασαν από πάνω της με το αυτοκίνητο τραυματίζοντας την θανάσιμα.

Άλλες πηγές αναφέρουν πως οι κακοποιοί προσπάθησαν να εισβάλουν στο σπίτι της ηλικιωμένης, που βρίσκεται επί της οδού Ανθέων, αλλά έγιναν αντιληπτοί από την ίδια.
Αυτοί στην προσπάθειά τους να διαφύγουν, μπήκαν στο αυτοκίνητο τους αλλά εκείνη τη στιγμή η άτυχη 77χρονη μπήκε μπροστά στο όχημα, προκειμένου να τους σταματήσει. Οι ληστές ανέπτυξαν ταχύτητα και την τραυμάτισαν θανάσιμα.