Το «τελευταίο αντίο» λένε αυτή την ώρα συγγενείς και φίλοι στην 17χρονη Μαρία- Ιωάννα και τη μητέρας τη, Σβέτα, από τη Κατερίνη που έχασαν την ζωή τους, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε η πρώτη, έπεσε σε χαράδρα 120 μέτρων.

Υπενθυμίζεται ότι το αυτοκίνητο βρέθηκε εννέα ημέρες μετά, με τις δύο άτυχες γυναίκες να κηδεύονται σήμερα στη Κατερίνη και τον Ιερό Ναό Αγίας Άννας Κατερίνης, όπου ο σύζυγος της οδηγού και τα άλλα δύο τους παιδιά, καλούνται να τις αποχαιρετήσουν.

Οι δύο γυναίκες είχαν πολλαπλές κακώσεις σε κεφάλι και θώρακα με αποτέλεσμα να βρουν ακαριαίο θάνατο. Η Σβέτα έβαλε την κόρη της στο αυτοκίνητο και έφυγαν με κατεύθυνση προς τα νότια, όταν χάθηκαν τα ίχνη τους. Ο σύζυγος της γυναίκας και πατέρας τριών παιδιών, αγωνιούσε για μέρες, ενώ είχε εκδοθεί σήμα Amber Alert για τον εντοπισμό τους, από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Τα ερωτήματα για το πως έγινε το μοιραίο δυστύχημα παραμένουν αναπάντητα προς το παρόν. Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, όλα δείχνουν ότι το γεγονός ότι το αυτοκίνητο έπεσε από τον γκρεμό και δεν οφείλεται σε ατύχημα, ωστόσο οι Αρχές εξετάζουν και το όχημα, προκειμένου να καταλήξουν σε οριστικά συμπεράσματα.

Η μητέρα της 17χρονης φέρεται να είχε πει στον άντρα της ότι δεν άντεχε άλλο και θα προχωρούσε σε αυτή την ενέργεια, κάτι που ο ίδιος διέψευσε σε τηλεοπτικό σταθμό, λέγοντας πως η γυναίκα του λάτρευε την κόρη τους και δεν θα το έκανε ποτέ αυτό. Φέρεται να είπε μάλιστα πως δεν του έδειξε κανένα σημάδι η σύζυγός του ότι θα σκεφτόταν να αυτοκτονήσει εκείνη την ημέρα. Πιστεύει ότι ίσως έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της, με αποτέλεσμα να βρεθεί στη χαράδρα.

Ωστόσο, η γιαγιά του κοριτσιού είχε πει σε τηλεοπτικό σταθμό, πως η μητέρα της 17χρονης ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση λόγω του προβλήματος αναπηρίας που αντιμετώπιζε η κόρη της, λέγοντας πως θα αυτοκτονήσει.